Primer pla de Marta Riesco amb el rostre seriós

Marta Riesco podria quedar-se sense boda després de la seva última esbroncada

La Marta feia molt de temps que desitjava aquell moment

 Marta Riesco fa molt de temps que espera que el seu noi faci el pas. Li encantaria formalitzar la seva relació i passar per l'altar de blanc. Tot i això, l'última esbroncada que ha tingut la parella podria provocar un cert retard en les anhelades noces.

Fa uns dies la reportera va criticar Olga Moreno a les xarxes socials, fet que va molestar molt Antonio David. L'exguàrdia civil intenta que la situació es mantingui en calma i que flueixi la bona sintonia entre totes les parts. Li interessa transmetre una imatge de bon rotllo amb la seva ex.

Marta està fent tot el possible per guanyar-se un lloc al cor dels fills del seu xicot. De fet, es va encarregar d'organitzar l'aniversari de la petita Lola i va tenir un paper destacat a l'aniversari de David. A més a més, va retransmetre les festes en directe a través de les xarxes socials. Tanmateix, el comportament de la periodista va ser censurat per molta gent, que no va dubtar a criticar-la, per la qual cosa es va veure obligada a abandonar Twitter: no suportava més atacs gratuïts contra la seva persona.

Foto de Marta Riesco i Antonio David Flores abraçats.
Marta Riesco desitja casar-se amb el seu xicot. | Instagram @marta.riesco

Tot i això, la parella intenta transmetre diàriament que tot marxa vent en popa. Estan preparant-se per a tots els canvis que s'acosten a la seva vida. Per exemple, ja han aconseguit una segona residència a Màlaga, on tenen pensat passar molt més temps. Sobretot, perquè ara han de tenir cura de David, el fill d'Antonio David i Rociíto. En qualsevol cas, confien que això no suposi cap impediment perquè puguin tirar endavant els seus plans de futur.

La veritat és que ella no ha amagat mai que li agradaria casar-se amb el seu xicot. Marta Riesco ho té tot planificat, fins i tot la petició de mà. Recentment, confessava a Ares Revolution, a 8TV, com voldria que fos aquest instant: «Quan m'hagi de demanar matrimoni, m'agradaria que anéssim a la torre Eiffel, que cantés La vie en rose». A més, també tindria pensada la declaració d'amor que voldria que li digués el noi: «La torre Eiffel és preciosa, però res en comparació amb tu». Sens dubte, es tractaria d'un moment romàntic que quedaria a la seva memòria per sempre.

Foto d'Antonio David Flores i Marta Riesco al photocall de 'Luzia' del Cirque de Soleil.
Antonio David ja coneix els plans de Marta. | GTRES

Sempre ha admès que li agradaria formalitzar el seu festeig, però no hi tenia pressa. Està molt il·lusionada amb la relació, però és conscient que fa poc temps que estan junts. El darrer mes de març confessava en un programa que «em vull casar», però «ningú m'ho ha demanat». Es considera molt tradicional i, després de la boda, li encantaria tenir fills i formar una família. Ara com ara, es tracten més aviat de desitjos que de realitats, ja que Antonio David encara no sembla disposat a fer el pas.

Marta Riesco s'enfronta a un problema

Marta Riesco no ho tindrà tan fàcil per casar-se. La seva parella encara continua casat amb Olga Moreno i, fins que no signin el divorci, no podrà pensar en la boda. Cap de les dues parts sembla tenir pressa malgrat que han refet les seves vides. De moment, no se saben els motius pels quals no han solucionat aquest tràmit. Entre ells encara hi ha algunes qüestions pendents de solucionar: tal volta són assumptes judicials o, fins i tot, la custòdia de la menor.

Potser reprenen tot això en qüestió d'uns mesos. Olga Moreno té previst traslladar-se a Madrid per començar una nova vida al costat d'Agustín Etienne. Queda per veure si això l'acosta o l'allunya una mica més de l'exguàrdia civil. Mentrestant, Marta Riesco espera el gran dia. Confia que al llarg d'aquest 2023 es produeixi aquesta anhelada petició de mà.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp