Marta Riesco

Marta Riesco pren una decisió amb el seu primer fill que aclareix els dubtes

Marta Riesco està preocupada pels seus fills després d'això que ha viscut

Marta Riesco ha tornat a posar de manifest com de malament ho va passar quan era jove per conscienciar i ajudar la societat. La reportera apareixia amb un pegat a l'ull i va sorprendre tothom per parlar obertament sobre l'estrabisme, un problema que pateix des de ben petita. Així, també decidia fer referència al 'bullying' que havia patit a l'hora de rebre un dels primers guardons de la seva carrera com a periodista.

Marta Riesco està d'actualitat per aquest motiu i li han fet una entrevista força interessant perquè ha parlat d'un tema important: el seu embaràs. Ha parlat del primer fill i ha pres una decisió que aclareix tots els dubtes. Vol tenir-lo després de casar-se amb Antonio David Flores, cosa que demostra que no està amb ell per interès.

Riesco ha aconseguit el premi 'Estoy de moda' per la seva feina com a reportera, un moment molt especial en què també ha tingut molt present el seu xicot. De fet, la reportera dedicava obertament el premi a Antonio David, amb el qual espera poder casar-se i formar una família. «Antonio David, t'estimo», declarava el seu amor als quatre vents.

Marta Riesco amb un pegat a l'ull i un vestit vermell
Marta Riesco portava un pegat a l'ull durant la recollida de premis. | TELECINCO

D'altra banda, també tenia en compte dues persones molt importants més que l'han ajudat en la seva carrera. «A Eva Espejo (directora de Fiesta) per haver confiat en mi en un dels pitjors moments de la meva vida professional. I a Emma García per l'amor, l'afecte i la confiança», deia emocionada.

Marta està molt conscienciada amb el mal que unes males paraules poden fer. Sobretot, per l'assetjament que ha patit aquests darrers anys tant pel seu físic com per la persona que ha escollit com a parella.

Justament, per això, no voldria que els seus futurs fills poguessin arribar a viure una situació similar. «Vull dedicar-ho a tots els que, com jo, van haver de portar un pegat a l'ull. A aquells nens que portin bràquets, que tinguin acne o que estiguin per sobre del seu pes i els 'malotes' de col·le o els xulos de barri els fan sentir malament. No tingueu por mai, que els somnis es compleixen», afirmava amb llàgrimes als ulls.

Marta Riesco parla clar de la seva infància

Marta ha animat així els infants que estiguin travessant una situació tan complicada: «No m'agrada parlar amb gent que critica els defectes físics de les persones i que utilitza plataformes per donar un exemple pèssim», sentenciava sobre aquells que l'han criticada.

Foto d'Antonio David Flores i Marta Riesco al photocall de 'Luzia' del Cirque de Soleil.
Marta Riesco i Antonio David estan molt enamorats. | GTRES

Ara que arriba Nadal, queda clar que Riesco està molt integrada en la família del seu xicot. «Conec tothom i em sento superacceptada. El que havia de demostrar els ho he demostrat a qui ho sap i, per això, tinc un lloc al cor d'aquesta família», confessava respecte a la seva relació amb els Flores.

D'altra banda, la reportera també aprofitava per cridar als quatre vents l'afecte que té a David Flores. Sens dubte, un cop dur tant per a la mare del jove com per a Olga Moreno, que sempre ha estat al seu costat. La parella d'Antonio David explicava que «va ser només una manera bonica de dir-li que m'alegrava molt d'haver-lo conegut. L'estimo molt».

Això li ha servit d'excusa per parlar amb un reporter de la possibilitat de tenir un nen amb Antonio David. Entre la parella les coses van tan bé que ja es plantegen fins i tot fer un altre gran pas en la seva relació.

«Tant de bo, Déu t'escolti, però han de passar unes coses abans que clavi el genoll. Primer s'ha de divorciar. Si per mi fos, signava aquí i ara», deixava caure com a indirecta. De fet, tampoc no es neguen a la idea de tenir el seu primer fill ben aviat, però abans vol estar casada. És una decisió ferma i res no li farà canviar el seu pensament. «Soc una mica tradicional en tot. L'altre dia em van trucar per saber si estava embarassada, però no, això ho intentaré després. Primer m'agradaria casar-me», confessava la reportera.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp