Marta Riesco plorant a 'Ya son las ocho'

Marta Riesco, preocupada per l'acostament que posa en risc la relació

Marta Riesco encén les alarmes després del moviment que no s'esperava

Marta Riesco s'ha quedat de pedra després de l'últim moviment de la seva parella. La reportera d'Ana Rosa s'ha assabentat que Antonio David no ha trencat del tot amb el seu passat amb Olga. L'exguàrdia civil encara guarda un vincle molt especial amb la dissenyadora que no té res a veure amb la filla que tenen en comú.

Les xarxes socials del malagueny s'han omplert de missatges que podrien propiciar un acostament amb la sevillana. Una situació que ha provocat el nerviosisme de Marta Riesco i que podria posar fi a les seves vacances en parella.

Marta Riesco, atenta a l'acostament entre el seu xicot i la seva exdona

Marta Riesco està gaudint al màxim de la seva relació amb Antonio David. Per fi, Marta Riesco no amaga la seva nova il·lusió i se l'ha vist gaudint al màxim al costat de l'excol·laborador. Tan feliç i il·lusionada està que són nombroses les fotos que comparteix amb els seus seguidors amb el pare de Rocío Flores.

Aquesta setmana, la parella més famosa de Telecinco s'ha traslladat fins a la costa gaditana on han gaudit del sol i de les platges. Tot i això, tot podria acabar malament després de l'última publicació a les xarxes socials d'Antonio David.

Antonio David Flores i Marta Riesco
Marta Riesco, de pedra després de l'últim moviment del seu xicot. | Europa Press
 

El xicot de Marta Riesco publicava una story que podria provocar un acostament amb Olga Moreno. Amb Supervivientes a les portes de la final, Ana Luque es troba nominada. A conseqüència d'això, Antonio David demanava als seus seguidors la seva salvació.

La supervivent i la seva dona encara són grans amigues. De fet, Ana va ser la defensora de l'empresària quan aquesta va estar al reality. Per aquesta amistat que va durar més de 20 anys, el malagueny ha compartit diversos moments amb la nominada.

Captura d'un story d'Antonio David Flores.
El xicot de Marta Riesco ajuda la seva exdona a salvar Ana Luque. | Instagram @antoniodavidflores
 

Per això no és estrany que ara demani la seva salvació per ajudar-la a arribar a la final. Tanmateix, per a Marta Riesco això podria tenir un altre significat. Està clar que el seu xicot no ha trencat del tot amb el seu passat amb la sevillana i que encara té afecte pels que van ser els seus amics.

Sens dubte, aquest missatge de l'ex de Rocío haurà arribat a orelles d'Olga, qui defensa la seva amiga al plató de Supervivientes. Una mà que li tendeix el seu encara marit mentre gaudeix de les seves vacances al costat de Marta Riesco.

▶️ Rociíto insinúa lo que pasó con Raquel Mosquera fuera de España antes de conocer a Pedro Carrasco

Marta Riesco no entén res

Aquest moviment del xicot de Marta Riesco ha deixat la reportera una mica confusa. Des que va començar Supervivientes, la seva parella no havia parlat sobre el concurs d'Ana i ara sorprèn demanant la seva salvació.

Està clar que sap que Olga necessita tota l'ajuda possible per intentar evitar que la seva gran amiga sigui l'expulsada. És per això que no ha dubtat a gastar una mica de temps del seu descans amb Marta per preocupar-se pel futur de la supervivent.

Primer pla de Marta Riesco.
Marta Riesco s'assabenta que el seu xicot no ha trencat amb el seu passat. | Mediaset
 

Una cosa que pot no haver agradat a Marta, que l'únic que desitja és gaudir al màxim de les seves primeres vacances en parella. Sigui com sigui, Antonio David ha demostrat amb aquesta publicació estar molt al corrent de tot el que passa a l'univers Mediaset.

Potser també ha assistit a l'actuació de la seva exdona a la gala Drag Queen que va tenir lloc al Mediafest. El que és segur, segons el seu missatge a les xarxes, és que no es perdrà la gala de Supervivientes.

Una gala on potser Olga dona l'última empenta a la seva amiga i la salva de la nominació. Ja veurem quin serà el moviment d'Antonio David després del que passi a Supervivientes.