Marta Sánchez, enxampada amb un nou amor a Madrid

La parella ha estat enxampada sortint d'una festa a Madrid i els rumors sobre un possible afer es disparen

Marta Sánchez y Federico
Marta Sánchez i la seva nova parella, Federico | CatalunyaDiari.cat

Marta Sánchez deixa de banda la política i obre els seus braços a l'amor. La cantant, que ha saltat darrerament a la palestra per les seves polèmiques amb l'himne d'Espanya, ha optat ara per fer un recés a l'activitat política amb l'empresari Federico Sierra León.

La parella, en aquest sentit, ha estat enxampada en diverses ocasions passejant o sopant per Madrid i són molts els qui asseguren que podrien mantenir una relació. Les fotografies parlen per si soles i acrediten que hi ha alguna cosa més que bon 'feeling' entre els dos. Per alimentar els rumors, doncs, ara la parella ha estat enxampada mentre sortien amb cotxe d'una festa organitzada per la marca 'Scalpers', en un conegut restaurant de la capital.

Marta Sánchez, enamorada?

El cert és que a les imatges se la veu d'allò més bé. Instal·lada definitivament a Espanya i havent deixat els Estats Units, no és la primera vegada que Sánchez ha estat enxampada amb l'empresari. Ara, doncs, durant el 42º aniversari d'un amic conjunt els hem pogut veure, de nou, gaudint d'una meravellosa vetllada. La festa, així mateix, era ben especial, ja que es va dur a terme en un racó ideal de Tarifa. 

Marta Sánchez con unos amigos en la fiesta
Marta Sánchez, amb uns amics de festa | Instagram

 

Qui és Federico Sierra León?

Soci d'Emiliano Suárez, un dels millors amics de la cantant, Federico Sierra León és un empresari d'èxit que hauria conegut Marta Sánchez a través de les seves amistats comunes. Més enllà de ser copropietari de l'empresa 'Do the Right Thing', el mateix Sierra León també és propietari d'una empresa d'il·luminació de les Canàries. 

Els seus coneguts, però, asseguren que Federico Sierra León és una persona discreta i reservada, i que no és un gran adepte de la vida pública. El jove, de fet, no té perifils a les xarxes socials, tot i que el cert és que no té cap mena de pudor a l'hora d'aparèixer en múltiples fotografies dels seus amics.              

 


Comentaris

envia el comentari