Marta Torné deixa de ser presentadora de Cámbiame

Telecinco decideix substituir-la per Carlota Corredera

Marta Torné deixa de ser la presentadora de Cámbiame | Mediaset

Marta Torné ja no presentarà més Cámbiame a la sobretaula de Telecinco. Segons explica La Vanguardia, la presentadora va rebre la trucada a la tarda d'aquest passat divendres dels responsables de Mediaset per comunicar-li que no seguirà al capdavant del programa que produeix La Fábrica de la Tele, tot i que des de la casa afirmen que la presentadora coneixia la notícia des de fa dies. De totes maneres, la cadena comptarà amb ella per a projectes de ficció.

Carlota Corredera serà l'encarregada de presentar aquest espai a partir del gener de l'any que ve. La notícia, que va agafar per sorpresa a la redacció del programa, ha deixat sense paraules als seus companys. Des de Mediaset s'assegura que Marta Torné coneixia la notícia des de fa setmanes tot i que altres fontes de la cadena no confirmen aquest punt. Mediaset va emetre una nota de prensa per donar a conèixer la notícia. En la mateixa s'assegura que Torné seguirà lligada a Mediaset en la seva faceta com actriu i s' elogia el pas de la barcelonina per el programa.

Carlota Corredera, per la seva part, afirma a la nota de prensa que ha emès la cadena que es sent molt propera al programa perquè és una situació que ha viscut als últims anys, referint-se al seu conegut canvi físic i pèrdua de pes. Marta Torné es va incorporar des de l'inici de Cámbiame com a presentadora de l'espai tot i que el paper de jurat recau en Pelayo, Cristina Rodríguez i Natalia Ferviu. L'espai va arrencar a l'estiu del 2015. Carlota Corredera, per la seva part, ha anat agafant força com a presentadora estrella de Telecinco i a més de presentar Sálvame Diario els divendres, es va encarregar de conduir els dos programes de Las Campos que tan bona acollida van tenir entre el públic.


Comentaris

envia el comentari