Imatge de l'exterior dels estudis de TV3

La coneguda actriu catalana que podria tenir programa propi a TV3

El programa 'Persona Infiltrada' podria tenir a Marta Torné com a presentadora

Poc després de començar l'estiu, TV3 posava punt final a la  primera temporada del concurs 'Persona infiltrada'. Un programa on un personatge famós com presentadors, actrius, actors i còmics, entre d'altres havien de fer d'investigadors i descobrir qui era la persona que s'havia infiltrat en la família amb qui convivien. 

La primera temporada del concurs  va tenir com a presentadora a la catalana Anna Simón. Tot i els bons resultat d'audiència, sembla que Simón no estaria al capdavant de la segona temporada, quelcom que accentuaria més els rumors de la seva  possible incorporació al mític programa 'Pasapalabra', i l'encarregada de prendre el relleu seria l'actriu i presentadora Marta Torné, segons anunciava en exclusiva Rocco Steinhäuser al programa de Toni Clapés 'Versió RAC1'.

La catalana Marta Torné tornaria a TV3

Així doncs, l'actriu seria en aquests moments la ferma candidata per ocupar el lloc que deixa Simón. De fet, Torné va participar com a 'investigadora' en un dels programes que van formar part de la primera temporada. En aquest cas, va haver de descobrir qui era la persona infiltrada de la família Singh Kaur de Badalona.

En el concurs el convidat ha d'estar pendent de tots els detalls perquè poden resultar la pista definitiva per  localitzar la persona infiltrada i guanyar el concurs. Per a fer-ho, es realitzen tot un seguit d'activitats i concursos. Al final del programa, el convidat s'ha de decidir i assenyalar quin dels membres de la família és la persona que realment no en forma part. Si 'l'investigador' guanya el programa, un espectador, a través d'un sorteig, s'endú els 5.000 euros. En cas que la seva resposta sigui errònia, la família concursant i la persona infiltrada són els guanyadors finals del premi.

També et pot interessar...