Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Marta López al saló internacional de la moda flamenca

Marta, la xicota de Kiko Matamoros, tem per la seva salut abans de tenir el bebè

Marta López Álamo ha compartit el seu problema amb els seus seguidors

Marta López Álamo està molt feliç perquè la seva relació amb Kiko Matamoros està consolidada i tenen plans de futur. En concret, es casaran i, a més, tenen previst tenir un fill. Encara més, es rumoreja que podrien haver començat a intentar l'embaràs, perquè ella ha deixat de prendre les pastilles anticonceptives.

Però posar punt final a la ingesta de la medicació li ha suposat un problema. Li ha provocat l'aparició d'una gran quantitat d'acne a la cara, cosa que la té molt preocupada. Tant, que ha compartit amb els seus seguidors aquesta situació a les xarxes.

Marta López Álamo
Marta López Álamo revela que li està sortint acne després de deixar les pastilles anticonceptives | Instagram

Marta López Álamo revela la seva principal preocupació en aquests moments

La model i influencer dona a conèixer als seus fans en xarxes des dels viatges fins als seus treballs. I ara els ha confessat a Tik Tok que li ha passat una cosa que la té realment preocupada. Els ha dit que fa un mes que no pren anticonceptives i la seva cara s'ha omplert d'acne.

Exactament ha explicat: «Us ensenyo com tinc la cara plena de granets. Sembla que en van sortint de nous cada dia, sobretot, pel costat esquerre».

Fotomuntatge stories Instagram Marta López
Marta López mostra a Tik Tok el seu acne | TikTok

De la mateixa manera, ha posat de manifest que l'endocrí «m'ha dit que pot ser normal, igualment, veuré el dermatòleg i he canviat la rutina». I ha insistit en la seva intranquil·litat perquè «no m'havia passat mai. Potser hi influeix l'estrès o l'estat d'ànim d'aquests mesos, però és molt estrany».

Tot seguit, els ha revelat que li han receptat «Clinwas, perquè no fan cap altre que feia servir en tòpic. M'ha dit l'endocrí que està bé i el dia 1 tinc cita amb el dermatòleg. El que vull evitar sigui com sigui és prendre Roacután, però bé si després ho he de prendre doncs és el que hi ha».

Malgrat tot, ha reconegut que a les fotos que està penjant i als treballs que està fent ha aconseguit dissimular l'acne. I és que ha afirmat que «la veritat és que cal saber maquillar-se. Tinc una manera de fer-ho que és molt efectiva i que aconsegueix que no es noti res».

Marta López Álamo rep els consells dels seus fans

La xicota de Kiko, després de revelar el seu problema amb els grans, ha vist com molts dels seus seguidors han volgut donar-li explicacions del que li passa i fins i tot consells. Ho han fet a través de missatges com aquests: «L'estrès hi pot influir, però jo et diria que és hormonal. Les anticonceptives emmascaren moltes coses, força!».

En aquesta mateixa línia trobem: «Tranquil·la, potser no és gens greu. Tot té cura així que ànims», «Prova amb Peroxiben. És una crema que sol funcionar» i «També hi ha un Clinwas que és en gel que es posa després de la crema hidratant».

Kiko Matamoros i la seva parella, Marta López
Marta López rep el suport dels seus seguidors | GTRES

«Marta, jo estic igual i tinc 36 anys. És una cosa hormonal i el menjar. Cuida't amor».

A més, n'hi ha que s'han burlat de la situació que travessa López. Per això li han escrit comentaris com: «Quina vida més apassionant té aquesta noia!», «Pobreta jajaja» i «Amb els llibres, quan tens cita?».

Sense oblidar-ne d'altres com: «Mare meva, quin problema!» i «Un gra? Això és la mort ja».

És més, fins i tot n'hi ha que han tret la llum al seu xicot. Ho han fet escrivint: «L'«abu» t'aconsellarà» i «Això és que rebutges les costures del iaio».