Martín Pareja-Obregón, ex de Terelu Campos, assegura que aquesta no vol parlar d'ell perquè ja està «despatxada»

Van mantenir un relació fa gairebé dues dècades però el torero assegura: «El que digui Terelu m'entra per una orella i em surt per l'altra»
Terelu Campos de paseo por Madrid
Terelu Campos, en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat
 

Esmentar a Terelu Campos és sinònim de cridar a la polèmica. En aquest cas, un missatge transmès de Terelu a Bertín Osborne hauria originat la darrera controvèrsia de la col·laboradora de Telecinco. I és que el polifacètic Bertin va mantenir una conversa telefònica durant el programa 'Mi casa es la tuya' que li podria provocar més d'un mal de cap a la filla de María Teresa Campos. 

 

Ja que gràcies al contingut de la xerrada, s'hauria conegut el nom d'un dels amors del passat de Terelu. Qui, per cert, va assegurar fa unes setmanes que havia perdut el «desig sexual».

 

Es tracta, de fet, del torero Martín Pareja-Obregón. La controvertida Terelu va mantenir una relació esporàdica amb aquest fa gairebé dues dècades i, tot i que la presentadora no volia que sortís a la llum. «No el vull ni esmentar, com es diu a la meva terra», assegurava. 

La dura resposta del torero

El torero, però, s'ha quedat a gust. En una entrevista a la revista 'look', Martín Pareja-Obregón no s'ha quedat curt i ha assegurat que si la presentadora no vol saber res sobre ell serà perquè ja està «despatxada».

 

«Quan una persona molt guapa i intensa desapareix de la vida d'algú passa això», va apuntar el torero mentre afegia: «El problema el tindrà ella perquè jo, si fa falta, li dono la mà al diable».

 

Així mateix, aquest prosseguia: «El que pensi Terelu m'entra per una orella i em surt per l'altre. Hem coincidit alguna vegada, però no ens hem saludat. Només ens hem vist des de lluny».

 

Martín Pareja-Obregón hace unos años
Martín Pareja-Obregón en una imatge d'arxiu | GTRES

La polèmica trucada de Bertín Osborne

Al darrer programa de ‘Mi casa es la tuya’, Bertín Osborne va optar per dur a terme una pràctica poc habitual. I és que amb la presència de convidats com Dafne Fernández, Pepón Nieto, Ernesto Alterio i Juana Acosta, l'excantant va decidir que aquests deixessin el mòbil al centre de la taula perquè tots poguéssin llegir les seves converses.

 

Poc després de deixar els telèfons, Bertín va rebre un missatge de Terelu. «Saps que som la parella de l'any, no? Em pregunten si vam estar junts a partir del dia que vaig estar al teu programa...». 

 

Tot i que Bertín va voler aclarir l'assumpte, va prosseguir amb el que li havia enviat Terelu: «Tothom creu que he tingut alguna cosa amb tu, tot i que he dit que vam ser només amics. No em creuen». Finalment, però, l'examant de Terelu va resultar ser un altre i de nefast resultat per a la col·laboradora de Telecinco. Comentaris

envia el comentari