Foto de Martina Klein i Àlex Corretja.

Martina Klein i Àlex Corretja: les seves exparelles i els seus 4 fills

El passat de Martina Klein i Àlex Corretja al descobert

Fa més d'una dècada que Martina Klein i el tennista Àlex Corretja mantenen una relació molt estable. I les xarxes socials en són testimoni. Des que van començar a sortir l'any 2010, no han estat poques les vegades en què s'han mostrat molt feliços demostrant el seu amor.

Però, com és evident, la parella també té un passat. Abans de conèixer-se ara farà 13 anys, tots dos havien tingut relacions anteriors amb qui havien arribat, fins i tot, a casar-se. I, a més, també havien tingut fills. 

Foto de la model Martina Klein.
Martina Klein i Àlex Corretja tenen 6 fills. | Europa Press

El passat de Martina Klein i Àlex Corretja

És el cas de la model argentina, qui va mantenir durant anys una relació amb el cantant i guitarrista Álex de la Nuez. Amb l'excomponent del grup Álex y Cristina va sortir durant gairebé deu anys. L'any 2005, a més, va néixer Pablo, el fill de la parella. Però, només tres anys després, van anunciar la seva separació definitiva.

Àlex Corretja va viure una situació molt semblant. I és que el tennista es casava l'any 2001 després d'una relació de tota la vida amb Marta Cors, amb qui va tenir també dues filles, Aroa i Carla. No obstant això, la parella es va acabar separant uns anys més tard en un divorci que va passar força desapercebut. 

Una família de 6

Ara, però, Martina Klein i Àlex Corretja formen una família nombrosa amb 4 fills. Mentre 3 d'ells són fruit de les relacions anteriors de tots dos, el 2017 naixia la seva primera filla en comú, Érika.

No són poques les fotografies que la model comparteix de la nena, que ara ha fet els 6 anys, gaudint amb els seus pares a diferents destinacions del món.

I mentre la més petita de la casa creix, Pablo ara ja ha fet els 18 anys. Amb una fotografia amb ell a Instagram, Martina Klein celebrava la seva majoria d'edat deixant clar l'amor que sent cap al seu primer fill i com d'orgullosa n'està.

«Només vull demanar-te i desitjar que em tinguis a prop, com fins ara, per donar-te un cop de mà si fa falta, i perquè em deixis veure les vistes des de tu, que són una meravella».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!