IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya es blinda amb tancament de fronteres i confinament per municipis els caps de setmana

La impressionant mansió de la família Tous a Cadaqués

La família Tous està d'actualitat per la investigació de l'Audiència Nacional sobre la composició de les seves joies

Rosa Oriol i Salvador Tous
Rosa Oriol i Salvador Tous tenen un impressionant patrimoni a Cadaqués | GTRES

No és or tot allò que lluu, es podria dir de la família Tous, que està d’actualitat aquests dies pel cas que la Fiscalia ha obert contra la marca al detectar que les seves joies podrien contenir materials no metàl·lics, és a dir, que la composició de les seves joies, al contrari del que apunten des de la firma, podria no ser exclusivament d’or i plata. Tot un escàndol, si s'arribés a provar del cert.

 

La família Tous ha guanyat una fortuna gràcies a les seves joies, i aquesta última investigació podria desacreditar per complet la marca i la bona fama que ha aconseguit durant aquests últims anys. Però no només està en joc el seu patrimoni corporatiu o la imatge, sinó també la fortuna que han guanyat gràcies a la venda de les seves joies, i gràcies al qual han aconseguit un patrimoni immobiliari impressionant situat al poble costaner de Cadaqués, a la Costa Brava.

 

Un xalet de pel·lícula amb vistes al mar

La mansió dels Tous, situada en un paratge únic, un penya-segat  amb vistes al mar, s’anomena Sol Ixent, i està compost íntegrament de pedra, amb un gegantí jardí de gespa que incorpora una piscina de forma triangular, i amb unes enormes finestres que permeten que entri tota la llum del sol i la claror diürna. A més a més de la seva mansió, els Tous van fer construir també a Cadaqués una casa idèntica a tres de les seves filles.

 

La mansió dels Tous ha aparegut en revistes de disseny com Trendencias
Vistes de la part davantera de la casa i del jardí dels Tous | Trendencias

Per si això no fos poc, aquesta mansió del matrimoni Tous ha estat refugi de la germana de la reina, Telma Ortiz, i cal recordar que Cadaqués va esdevenir un paratge quasi místic en guanyar popularitat gràcies al pintor Dalí, que la va fer la seva residència habitual des de la qual es va inspirar per realitzar moltes obres. Ara guarda encara un aire especial, encara que ha esdevingut inaccessible per a la majoria de la població que estiueja allí a causa dels elevats preus dels habitatges, que fan impossible viure allà a no ser que es tracti d'una família molt adinerada, com és el cas dels Tous.

 

També et pot interessar...

 

Comentaris

envia el comentari