Mata la seva filla de sis anys després de recuperar la seva custòdia

L'home va causar una paràlisi cerebral a la nena quan només tenia 18 mesos

El pare va assassinar la seva filla de sis anys després d'haver-la maltractat des que era un nadó. Foto: Met Police.

Ben Butler és un home de 36 anys que ha estat condemnat a 23 anys de presó per matar la seva filla Ellie de sis anys a cops. La mare, Jennie Gray, ha estat condemnada a 42 mesos per obstrucció a la justícia. Segons explica la BBC, els fets van tenir lloc l'octubre de 2013, onze mesos després d'haver recuperat la custodia de la nena. Els experts van determinar que la mort es va produir quan el seu pare la va colpejar al cap amb la pota d'una taula o bé la va llençar amb molta força contra la pota de la taula. El cas ha tornat a sortir a la llum ara que s'ha conegut la sentència.

Els maltractaments del pare envers la petita van començar des de ben aviat. Al cap de sis setmanes de néixer li va provocar una lesió cerebral quan va sacsejar-la violentament. Llavors, l'home va assegurar que es tractava d'un accident i va ser condemnat a 18 mesos de presó. Arran d'aquest fet, el jutge va decidir donar la custòdia de la nena als avis, però els pares van seguir lluitant per recuperar-la. Semblava que seria difícil perquè Ben tenia antecedents per pegar la seva exnovia i l'avi matern havia declarat que es tractava d'un home violent. A més una vintena de metges van assegurar que hi havia indicis de maltractament per part del seu progenitor.

Imatge d'Ellie Butler, de només sis anys. Foto: Met Police.

Malauradament, la jutgessa que s'encarregava del nou procés judicial va equivocar-se greument i va decidir retornar la nena als seus pares, desestimant que serveis socials s'encarreguessin de supervisar el cas. La família es va canviar de barri i Ellie va començar a una escola nova, on ràpidament van detectar que existien problemes a casa seva. Les absències eren moltes i els pares no volien cooperar amb els professors. Finalment, la nena va morir a mans del seu pare, que l'havia estat maltractant durant tota la vida.


Comentaris

envia el comentari