Fotomuntatge de Kiko Hernández i Kiko Matamoros

Kiko Matamoros i Kiko Hernández: sis anys sense dirigir-se la paraula... per una dona

Matamoros va deixar de parlar al seu amic per una dona

Tant  Kiko Matamoros com Kiko Hernández són dos dels col·laboradors més importants de 'Sálvame'. Ambdós, a més, mantenen una estreta relació. Però no sempre va ser així.

Sembla que van estar sis anys sense parlar-se per culpa d'una dona, com ells van revelar recentment al programa. Sí, d'algú que estava a la banda d'un d'ells i que no agradava gens a l'altre. Ens estem referint a Makoke, l'ara exdona de Matamoros.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Matamoros va trencar la relació amb el seu amic

Kiko Matamoros va ser el que va acabar amb l'amistat amb l'altre Kiko. Va succeir en 2005, quan Hernández treballava en 'A tu lado' i Matamoros va decidir convertir-se en concursant de 'Gran Hermano VIP'. Abans d'entrar al 'reality', aquest li va demanar una cosa a aquell: «No et fiquis amb Makoke».

Però el seu llavors amic no va respectar el que li havia demanat. Tant és així que, pràcticament des del primer moment, va carregar contra la parella del participant. I ho va fer perquè considerava que no ho estava defensant adequadament.

L'enfrontament entre els col·laboradors va trigar poc a arribar. Va succeir en el moment en què el pare de Laura Matamoros, dues setmanes després d'estar a la casa, va decidir marxar del programa. I això li va comportar nombroses crítiques, entre elles les del seu company.

El concursant, només posar punt final a la seva participació, va veure un vídeo del qual considerava el seu 'col·lega' atacant a la seva dona. I això el va portar a dir-li: «Et retiro la paraula per sempre».

Malgrat tot, no va ser una cosa definitiva perquè van tenir un 'cara a cara' en 'A tu lado'. Allà, Hernández li va deixar anar: «Tu has sortit de 'GH' per dues coses».

«Una, perquè no confiaves en la teva dona. Dos, per la capacitat que tenia ella de defensar-te». Unes paraules que van provocar l'enuig de Matamoros que li va contestar de forma contundent.

Exactament, li va dir: «Referent a la meva parella, et contestaré fora perquè aquí no ho faré. Les qualitats d'ella les conec molt millor que tu i em sembla una persona dialogant i serena. M'ha defensat amb absoluta brillantor».

Aquest 'estira-i-arronsa' va acabar amb la seva amistat durant els esmentats sis anys. I és que durant aquell es van intercanviar, a més, tota mena de retrets i insults. Ens estem referint a «friqui», «perdonavides», «traïdor» o «golf».

El distanciament també es va produir per altres causes

Sense cap dubte, la parella de Matamoros va ser la principal responsable que 'els Kikos' deixessin de parlar-se durant molt de temps. Això sí, no va ser l'única. També es van distanciar per una altra dona, en aquest cas, per la ja llavors difunta Carmen Ordóñez, que era amiga de tots dos.

En efecte, en el citat enfrontament, Hernández va dir al seu 'rival': «Et demanaria que deixis descansar en pau a Carmen». I la resposta que va obtenir va ser: «Em sembla un desvergonyiment absolut el que acabes de fer. Em sembla un exercici de demagògia barat i lleig».

«El que et demanaria a partir d'aquest moment és que deixis de nomenar-la tu». El que va ser concursant de 'Gran Hermano 3' no va quedar callat, sinó que li va contestar.

«Té gràcia que m'ho diguis tu, que vas dir que rehabilitaries la imatge de Carmina en televisió. I l'única cosa que has fet ha sigut sanejar els teus comptes entrant en el 'reality' parlant d'ella».

«Per respecte als seus fills, m'agradaria que deixessis aquest tema», va respondre el pare d'Anita Matamoros.

Així, va acabar la relació i el bon rotllo entre els col·laboradors. No obstant això, després d'una llarga temporada, finalment van aconseguir llimar asprors després d'un 'Deluxe'. Des de llavors, amb els seus més i els seus menys, han mantingut una amistat perquè no han permès que cap dona ni ningú es fiqui en aquesta.