Matías Prats té dues empreses al seu nom i un patrimoni de tres milions d'euros

El presentador d'informatius compta amb una faceta empresarial pràcticament desconeguda

Matias Prats
Imatge d'arxiu de Matias Prats | Cedida

Matías Prats és tot un referent del món de la comunicació i el periodisme a Espanya. Des que aparegués per primera vegada a televisió l'any 1975, el presentador d'informatius d'Antena 3 s'ha consolidat com un dels millors conductors que hi ha hagut a la història del país.

L'emissió en directe de l'atemptat de l'11 de setembre a Nova York, la imponent presència al davant de la pantalla o els acudits de gran originalitat que ofereix són alguns dels elements més destacats del periodista. No obstant això, n'hi ha un que no és visible i que passa bastant desapercebut: La seva capacitat empresarial.

I és que Matías Prats és propietari de dues companyies que registren beneficis milionaris. D'aquesta manera, el periodista compagina la seva professió principal amb l'administració de dues societats que li han permès guanyar una gran fortuna per viure sense preocupacions econòmiques la resta de la seva vida.

Una companyia dedicada a la comunicació

La primera empresa a nom de Matías Prats és M.P. Baves S.L., una societat fundada l'any 1993 —quan encara treballava a TVE— i que es dedica a la «representació de professionals dels mitjans de comunicació, assessorament a professionals, producció, direcció i realització de programes televisius o radiofònics».

Imagen de archivo de Matías Prats
Imatge d'arxiu de Matías Prats | Antena 3

 

Els darrers dos anys, però, l'empresa ha tingut pèrdues que superen els 50.000 euros. Tot i això, el presentador pot fer front a les males dades econòmiques de la companyia, ja que es calcula que el seu capital supera els tres milions d'euros.

Propietari d'una empresa d'energies renovables

La faceta empresària de Matías Prats va molt més enllà del món de la comunicació. La segons societat que està al seu nom és Fotovoltaica Tarazona Tretze S.L., fundada el 2008. L'empresa està destinada a les plantes o instal·lacions d'energies renovables i la producció d'energia elèctrica.

En aquest cas, l'actiu de l'empresa ronda el mig milió d'euros i la seva estabilitat li permet ingressar anualment una mitjana de 50.000 euros. Després que la companyia registrés pèrdues en els seus set primers anys de vida, des de 2015, Matías Prats va abandonar els números vermells i va començar a gaudir dels beneficis de l'empresa.


Comentaris

envia el comentari