Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de Matías Prats

Matías Prats, enfonsat en confirmar-se la mort d'una de les dones de la seva vida

El periodista està vivint un dels moments més durs de la seva vida

Matías Prats és un dels presentadors de telenotícies més reconeguts i populars del panorama actual. Els seus hilarants comentaris i els seus acudits dolents han omplert de rialles i bons moments les nostres cases. Això no obstant, ara sembla que a la seva vida no hi ha cabuda per a l'humor.

La seva família i ell estan fent front a un dels moments més durs de la vida. La seva mare, Emilia Luque, acaba de morir als 101 anys. Això sí, amor i afecte al seu voltant no ha faltat.

Matías Prats amb la seva parella actual, la seva exdona i els seus fills s'han reunit per donar-li l'últim adeu a la seva mare. Tot el nucli familiar es troba reunit al tanatori La Paz de Madrid, on el seu cercle proper i amics s'estan aproximant per acompanyar-los.

Així ho revelava la revista Hola, el periodista arribava acompanyat de Ruth Izcue, la seva parella, amb qui manté una sòlida relació des de fa deu anys. Matías Prats va estar acompanyat pel seu fill, que ha acudit amb la seva xicota Claudia Collado. Tampoc ha volgut faltar Mayte Chacón, exdona del presentador.

Tota la família bolcada

La que va ser dona del comunicador durant més de trenta anys l'ha volgut acompanyar en aquest moment dur. Així ha deixat clar la bona relació i sintonia en què es troba amb el pare dels seus fills i la seva exsogra.

Marta, l'altra filla del ja exrelació, també ha anat al tanatori. Aquesta està esperant el seu primer fill amb el seu marit, Alberto Salas. Malauradament, la seva àvia ja no podrà gaudir del besnet que naixerà l'any que ve.

Emilia Luque va ser la vídua del Matías Prats pare. Un reconegut periodista del nostre país i posseïdor d'una de les veus més característiques de la ràdio. La seva especialitat van ser les curses de bous i els partits de futbol.

Ella sempre va estar, fins a l'últim moment, donant suport al seu marit. Amb ell va tenir tres fills: Matías, María del Carmen i Juan Jesús. Van estar junts fins que el 2004 moria el seu marit a l'edat de noranta-un anys.

Quan la vida de Matías Prats va fer un tomb

El 2013, el periodista i Mayte prenien camins diferents després d'un matrimoni que va durar vint-i-vuit anys. Això sí, encara que la seva relació va acabar, no ho va fer amb els dos fills.

Anys més tard, Matías Prats tornava a recuperar la il·lusió quan va conèixer Ruth Izcue. La dona sempre ha estat vinculada al món de la comunicació. Ella va estar compromesa amb el paparazzi Fernando Sacristán, amb qui no manté una bona relació.

Foto de Ruth Izcue i Matías Prats
Imatge de la parella formada per Ruth Izcue i Matías Prats | Europa Press

Ruth és 19 anys més jove que el periodista. El seu romanç sempre ha estat en segon pla. Tots dos prefereixen mantenir un perfil baix davant dels mitjans de comunicació.

Això sí, més d'una vegada se'ls ha vist passejant de la mà i mostrant gestos de molt afecte. No cal dir que ara la seva parella es convertirà en el pilar fonamental per a Matías Prats. Ara li toca descansar i assimilar aquesta garrotada per la mort de la seva mare.