Màxim Huerta reapareix bromejant sobre la seva dimissió com a ministre

El presentador i exministre de cultura del govern de Pedro Sànchez va reaparèixer en l'entrega del premi a 'Home de l'any 2018'

El ministre de Cultura, Màxim Huerta
L'exministre de cultura, Màxim Huerta | CatalunyaDiari.cat
 

El periodista i presentador Màxim Huerta ha reaparegut en l'escena pública després de la seva sonada dimissió com a ministre de Cultura i Esports del govern de Pedro Sànchez, que el va convertir en un dels ministres més efímers de la història recent d'Espanya. 

La seva tornada pública ha estat a l'entrega dels premis 'Home de l'Any 2018' de la revista 'Esquire', que pretén donar reconeixement als homes més influents del panorama social de tot l'Estat. 

Els mitjans estaven molt pendents de com seria la seva reaparició després de la seva fugaç etapa com a ministre, ja que durant aquest temps ha estat pràcticament desaparegut dels focus de les càmeres. 

Tot i això, Màxim Huerta va tornar amb un gran somriure a la cara i demostrant que aquesta polèmica etapa de la seva vida ha quedat enrere. De fet, fins i tot es va permetre el luxe de fer bromes sobre la seva dimissió, i va aconseguir arrencar somriures dels presents.

Màxim Huerta: «L'últim cop que vaig estar davant de dos micròfons va ser molt diferent»

Màxim Huerta va començar la seva intervenció a la gala amb una petita broma que va fer riure a molts dels convidats i que feia referència al dia de la seva dimissió: «l'últim cop que vaig estar davant de dos micròfons va ser molt diferent». Sis dies va durar en el càrrec que Pedro Sànchez li va donar.

Fa uns dies, Màxim Huerta ja va fer referència a aquest episodi de la seva trajectòria professional, tot i que va ser a la 'Cadena SER', durant una entrevista radiofònica en què va explicar com va viure aquells dies i com va prendre la decisió de dimitir com a ministre de Cultura i Esports.

El mal tràngol de Màxim Huerta com a ministre

L'excol·laborador d'Ana Rosa Quintana va explicar en aquella entrevista com va ser la seva dimissió: «vaig dimitir jo, vaig pujar a un quart de quatre de la tarda a la Moncloa per fer-ho. No vaig rebre cap trucada ni cap pressió. Aquell dia em vaig quedar sol, va ser un dels més complicats de la meva vida, no va haver-hi cap trucada».

L'exministre també va aclarir els seus motius per haver estat desaparegut durant uns quants mesos després d'aquest episodi: «He tingut la boca tancada i ha estat el més difícil, però vull seguir així. Vull que el govern treballi i jo no vull fer soroll. Vull dir que ha passat el temps suficient per dir que va haver-hi prejudicis».


Comentaris

envia el comentari