Froilà veient el seu amic Gonzalo Caballero

Màxima preocupació de la Casa Reial per Froilà

El ritme de vida del nebot del rei alerta la seva família

La Casa Reial comença a preocupar-se molt pel ritme de vida que porta Froilà, ja que els hi agradaria que fos més cautelós respecte a la seva vida privada, protagonitzada per les festes que fa.

Els pares de Froilà estan molt preocupats

La infanta Elena comença a estar preocupada pel seu fill després de saber que el passat dissabte es va passar tot el dia dormint a causa de la festassa que es va marcar divendres. A Zarzuela no ha agradat gens que aquesta notícia hagi vist la llum, ja que havien aconseguit reeducar Froilà. Sembla que el passat divendres el nebot del rei va freqüentar diversos locals de la nit madrilenya, fins a acabar dins un 'after' a les nou del matí.

Froilà abans durant l'arribada a un acte
Froilà desfasa molt durant les nits de festa | GTRES

Froilà podria simpatitzar amb el PP

Aquestes filtracions han empipat la Casa Reial, que sempre ha tingut problemes amb Froilà, tot i que recentment semblava més calmat. «Anava amb unes quantes copes damunt, com gairebé tothom a aquestes hores», van explicar a 'Informalia'. Segons algunes fonts, Froilà, a banda de desfasar, també va parlar de política amb els seus amics, que creuen que simpatitza amb el PP.

  

Fa temps, el programa 'Viva la Vida' va parlar testimonis de les sortides del nét del fill de la infanta Elena i Jaime de Marichalar. Molts d'ells van confirmar que durant les nits de festa, Froilà excedeix bastant.