rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Mayte García recorda la mort del seu fill de 5 anys

El petit Santi va morir a causa d'un càncer el passat 23 de març
Santi Cañizares i Mayte García, en una imatge d'arxiu | Cedida

 

El passat 23 de març, Santi Cañizares i Mayte García van viure el pitjor moment de la seva vida quan el seu fill de 5 anys va morir després de no poder superar el càncer que patia. Ara, la mare del petit ha anat al plató de 'Amigas y conocidas' on ha recordat aquells moments i ha emocionat tothom amb el seu testimoni amb les seves paraules.

 

Quatre mesos després de la mort del seu fill, la parella encara viu abraçant el dolor de la seva pèrdua, però la seva mare es mostra amb una enteresa envejable i amb les ganes de seguir lluitant contra el càncer infantil, donant visibilitat a la malaltia.

Estaven molt units

Per a Mayte, la mort del petit Santi ha fet que hagin après a «valorar tot l'important» i que van entendre la missió vital del seu petit, «va ser de cinc anys, però molt intensos», ha dit. «Sento molta pena, perquè hauria volgut veure créixer el meu fill i el trobo a faltar, però mai enuig. La meva única missió era que el meu fill fos feliç cada dia», ha assegurat García.

 

La dona de Santi Cañizares ha recordat la relació tan especial que l'unia amb el seu fill: «Em coneixia totes les pigues del seu cos, teníem una connexió espectacular i el buit és immens, però jo el sento a prop tota l'estona, el sentim molt present com un àngel de la guàrdia». 

 

Visiblement emocionada, ha reconegut que qui pitjor ho ha passat han estat les seves filles: «Amb la fe, elles senten que el seu germàva marxar a prop de Déu i entenen que està en un lloc màgic. Ha estat tota una lliçó que les marcarà tota la seva vida. Em pesa més l'amor pel meu fill que el dolor per la seva absència».

El moment més dur de la seva vida

Un dels pilars fonamentals per superar la mort del seu fill ha estat Santi Cañizares i assegura que aquesta pèrdua ha donat sentit al concepte de ser «companys de vida». «El suport ha estat impressionant, ell va tenir la capacitat d'entendre la missió del nostre fill i ens va fer entendre a tots nosaltres», va dir Mayte.

 

El moment més dur de tots va ser quan va haver d'assumir que havia de deixar anar al seu fill. «Com a mare vols el millor per al teu fill, i el nen no marxava perquè jo no li donava permís, no volia acomiadar-me d'ell, i fins que no vaig entendre això i li vaig donar permís no se'n va anar. Se'n va anar vestit amb la roba de la Selecció Espanyola», va explicar García.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris