McDonald's tindrà servei a domicili el gener de 2017

La famosa cadena d'hamburgueseries renova la seva estratègia comercial

Nou servei a domicili de McDonald's | Cedida
 

McDonald's engegarà un servei de menjar a domicili el gener de 2017. Després d'un acord amb la plataforma UberEats, realitzaran una prova pilot en algunes ciutats nord-americanes amb el funcionament d'aquest servei. L'objectiu és anar estenent l'activitat a un major nombre de zones. Els 200 restaurants seleccionats per iniciar aquesta primera fase estan a Orlando, Tampa i Florida.

Segons informa La Vanguardia, la companyia s'ha fixat com a objectiu diversificar els seus canals de distribució amb aquest canvi innovador en els seus serveis. Aquest acord també acompanya una altra actualització de la famosa cadena ja que la seva intenció és presentar la seva pròpia aplicació mòbil per realitzar les comandes. En el model de l'empresa Uber, l'usuari demana què vol per menjar i paga des del seu telèfon, a través de UberEats. Els restaurants reben i preparen la comanda. Després, els conductors recullen i la lliuren per una quantitat econòmica que s'afegeix com un suplement a la factura.

La cadena d'hamburgueseries competirà trepitjant fort en un mercat amb molts competidors directes. S'ha comprovat que el menjar ràpid és el més demanat entre els usuaris que utilitzen aquest tipus de serveis a domicili, molt més que el menjar casolà o més elaborat.


Comentaris

envia el comentari