Mediapro penja 'Las cloacas de Interior' a YouTube i ja es pot veure a tot el món

El documental sobre el Ministeri de l'Interior va fer un 30,1% de quota de pantalla al 'Sense ficció' de TV3

Ja es pot tornar a veure el documental ‘Las cloacas de Interior’ que va dirigir Jaume Roures (Mediapro) i que aquest dimarts, 18 de juliol, es va emetre per TV3 sent líder d’audiència. Nou mesos de treball d'investigació i anàlisis sintetitzats en 80 minuts de documental i que situen per primera vegada sota el focus de l'opinió pública un entorn d'il·legalitats i corrupció al si del Ministeri de l'Interior. El documental no es va poder veure per Internet ni fora de Catalunya i ara Mediapro ha decidit penjar el document a YouTube per poder ser difós a tot arreu. L’operació Catalunya centra part del documental però també parla d’altres casos de la claveguera de l’Estat com el Petit Nicolás i els atacats contra Podem.

Les xifres del documental ‘Las cloacas de Interior’, que es va emetre dins el programa 'Sense ficció' de TV3, van ser espectaculars i l’han convertit en líder indiscutible d’aquest dimarts. En total, 1.248.000 persones van veure el programa en algun moment de la seva emissió, en què va arribar als 766.000 espectadors de mitjana i a un 30,1% de quota de pantalla. 

Les males pràctiques i la corrupció en el Ministeri de l'Interior a partir dels enregistraments entre el ministre Jorge Fernández Díaz i Daniel de Alfonso que va revelar el diari 'Público' el juny de 2016. Amb testimoni en exclusiva de dos comissaris i un sergent de la Guàrdia Civil, el documental revela una xarxa d'interessos i corrupteles que va més enllà de la persecució als enemics polítics, que configura una trama de favoritismes i corrupteles que implica policies, jutges, fiscals i empresaris: una estructura dins de l'estat que ofereix els seus serveis als més poderosos. El documental repassa també les males pràctiques en el Ministeri de l'Interior des de l'inici de la transició.

El documental que ha penjat a YouTube Mediapro, 'Las cloacas de Interior':


Comentaris

envia el comentari