Mediaset aclareix que «no hi ha anomalies» en les votacions de la final de 'Got Talent'

Segons la cadena, el sistema informàtic detecta als usuaris que intenten realitzar votacions massives i solament comptabilitza cinc votacions per cada IP

Mediaset descarta «anomalies» en la votació que es va realitzar per triar guanyador de l'última edició de 'Got Talent', que va portar al triomf a 'El Tekila'. La cadena ha decidit fer públic el comunicat per respondre així als dubtes creats arran del triomf inesperat del participant, suposadament a causa d'una votació massiva per «trolejar» el concurs, segons la pàgina web de Telecinco.

En el comunicat la cadena ha explicat: «No s'han registrat anomalies. El sistema informàtic detecta als usuaris que intenten realitzar votacions massives i solament comptabilitza cinc votacions per cada IP». Queda descartada la possibilitat que algú hagi aconseguit votar més vegades de les possibles tècnicament per cada IP. A més, Telecinco assenyala els tres percentatges dels més votats en la final. Un 26,05% per a Antonio El Tekila amb 33.179 vots; un 20,12% per a Samuel Martí amb 25.627 vots; i un 10,88% per Progenyx amb 13.860 vots.


Comentaris

envia el comentari