Mediaset suspèn 'La noche de las mentes criminales' després d'emetre un sol programa

La direcció de la cadena no està gaire contenta amb aquest espai creat per Mandarina Producciones

El programa es va estrenar el passat 16 de febrer i Telecinco ja l'ha suspès.   | Telecinco
 

Fa tres setmanes, concretament la nit del 16 de febrer, Cuatro estrenava en hora punta un nou programa sobre successos anomenat 'La noche de les mentes criminales'. Després d'emetre un sol reportatge, la cadena ha decidit suspendre l'espai i ha demanat a Mandarina Producciones, encarregats del programa, que el refacin. El format es presenta com un documental amb fets reals i escenes de ficció, i pretén seguir les històries dels criminals més perillosos d'Espanya. En aquest primer programa es va abordar el cas de Ramón Laso, el primer i únic condemnat a Espanya sense mostres d'ADN.

Segons informa 'El Confidencial Digital’, l'equip de ficció que treballa en col·laboració amb la productora ha decidit refer els programes de recerca ja gravats. En el primer lliurament, el detectiu Jorge Colomar explicava els espectadors testimoniatges reals de l'assassinat i recreacions ambientals. Després d'aquesta emissió la cadena va cancel·lar l'espai de forma sobtada i va decidir reelaborar els episodis ja acabats per fer-los un gir de guió. 

De moment els encarregats del programa estan estudiant com fer-li la volta a l'espai i expliquen que, quan els episodis estiguin reeditats, serà la direcció de Mediaset la que decideixi quan i com torna a graella. Encara que es desconeixen els veritables motius que han portat a la cadena a prendre aquesta decisió, es creu que podria ser a causa d'una nova patacada d'audiència.


Comentaris

envia el comentari