Mediaset trenca el contracte amb Manolo Lama després de negar-se a presentar un nou programa

La cadena de Paolo Vasile li va oferir sense èxit presentar a Cuatro un altre programa esportiu a l'estil de «los Manolos» a les nou de la nit

Manu Carreño i Manolo Lama. | Cedida.

Mediaset trenca definitivament amb Manolo Lama. La cadena considera rescindit el contracte del presentador després que el seu conseller delegat, Paolo Vasile, li oferís sense èxit presentar a Cuatro un altre programa esportiu a l'estil de «els Manolos» a les nou de la nit. L'oferiment en ferm es va fer fa poc més d'un mes, però el periodista de la Cope va al·legar que era impossible encaixar aquest espai amb el programa que realitza diàriament, i des de fa més de 25 anys, a dos quarts de nou de la tarda en la ràdio. Lama ha donat resposta negativa al·legant que el programa de ràdio de la tarda requereix d'una infraestructura tècnica i humana que difícilment ho fa compatible amb desenvolupar-ho en una altra ubicació que no siguin els estudis centrals de la Cadena Cope.

Segons informa El Confidencial, amb aquesta resposta, la cadena considera que és Lama qui dóna per rescindit el propi contracte que el vincula amb Mediaset, tal com l'hi han comunicat per escrit. Fonts del seu entorn aclareixen, això sí, que el periodista encara no ha mogut fitxa i que, per la seva banda, el contracte segueix en vigor. De fet, les clàusules econòmiques d'aquest contracte, renovat per Lama el passat mes de març, podrien donar lloc a una indemnització milionària a favor de Lama si la Justícia li donés la raó, en cas que impugnés la seva sortida de Mediaset. 

El comiat de Lama de Quatre es va produir després que Carreño hagués fitxat per la cadena SER per presentar El larguero en substitució de José Ramón de la Bruna, la qual cosa els ha convertit en rivals en les ones després de diverses temporades a la Cope.


Comentaris

envia el comentari