YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Una mèdium explica a Jorge Javier Vázquez que la seva àvia i el seu pare vetllen pel seu benestar

El presentador català va mostrar una de les seves cares més íntimes i personals

Jorge Javier Vázquez, en una imatge d'arxiu
Jorge Javier Vázquez en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

Jorge Javier Vázquez és d'aquells presentadors que mai deixa indiferent a ningú. La darrera de les ocurrències del presentador de 'Sálvame' ha anat més enllà de la lògica i el català ha optat per contactar amb una mèdium.

Vázquez, en aquest sentit, ja ha revelat en diverses ocasions que és un gran apassionat de les 'realitats paral·leles' i gaudeix informant-se de temes sobrenaturals. És per això que el periodista de Telecinco ha contactat amb una mèdium que, segons ha relatat, ha acabat assegurant-li que els seus avantpassats vetllen pel seu benestar.

L'àvia de Jorge Javier, al seu costat


Jorge Javier Vázquez va poder contactar amb la seva àvia. Tot i que aquesta va traspassar fa anys, el presentador català de 'Sálvame' va explicar que la seva àvia «l'acompanya en aquest camí» i que, va ser aquesta precisament, qui va explicar-li diverses coses sobre el seu futur.  


«Em cuida sempre per amor, perquè en una altra època vaig ser el seu fill», va explicar Jorge Javier. En aquest sentit, el periodista del cor va explicar que aquesta revelació li havia posat els pèls de punta, ja que la relació amb la seva àvia mai havia estat fluida del tot. 

El presentador Jorge Javier Vázquez
Jorge Javier Vázquez en una imatge d'arxiu | Cedida

La relació amb la seva àvia i la seva situació sentimental


La mèdium, però, va atorgar encara més informació a Vázquez. Aquesta va relatar que la seva àvia segueix molt unida a ell «per obligació», ja que durant tota la seva vida «no va ser capaç de comprendre'm del tot».

Jorge Javier Vázquez, finalment, va preguntar per la seva situació sentimental. I la mèdium, en aquest context, va atorgar diverses claus al presentador. Aquest, però, va considerar-les «bastant arriscades», ja que totes aquestes es referien a «terminis més aviat curts».


 


Comentaris

envia el comentari