Melani Olivares: «Si Leticia Dolera està tan compromesa, que ho demostri»

L'actriu catalana no veu justificada la decisió de no donar el paper a Aina Clotet

Melani Olivares creu que Leticia Dolera hauria d'haver donat suport a Aina Clotet
Melani Olivares creu que Leticia Dolera hauria d'haver donat suport a Aina Clotet | Cedida

La polèmica oberta entre les actrius catalanes Leticia Dolera i Aina Clotet continua generant opinions al respecte. Una de les últimes en pronunciar-se, ha estat la també actriu catalana Melani Olivares. En una entrevista concedida a ‘Diez Minutos’, explicava que si «Leticia està tan compromesa» amb el feminisme hauria «d’haver demostrat que entre nosaltres ens donem suport i entenem el que passa».

L’actriu badalonina qüestiona els arguments que va donar la directora de la sèrie ‘Déjate llevar’ per excloure a Clotet del rodatge. I és que Dolera havia justificat que l'actriu que havia d'interpretar el personatge en qüestió no podia estar embarassada perquè tenia moltes escenes de sexe, i a més prenia la píndola.

Olivares creu que no és necessari ser una model

Olivares va defensar que «Aina estava embarassada de molt pocs mesos» i que per tant el seu acomiadament era totalment injust. Va voler recordar que, tot i la descripció del personatge feta per Leticia Dolera, aquest «ja té dos fills». Per aquest motiu, considera que Aina Clotet era una candidata idònia com qualsevol altre.

Leticia Dolera, directora de la sèrie, va al·legar «l'alt cost» per no contractar Clotet
Leticia Dolera, directora de la sèrie, va al·legar «l'alt cost» per no contractar Clotet | CatalunyaDiari.cat

Així les coses, l'actriu que va encarnar una de les protagonistes de la famosa sèrie ‘Aída’ s’arriba a plantejar si per fer un paper com aquest «ha de ser necessàriament model». Recorda que, amb un embaràs tan incipient, les dones gairebé no tenen panxa, i creu que potser se les pot veure «una mica més grassonetes, però Aina ja és molt prima».  

Ella va actuar embarassada a la sèrie ‘Aída’

Melani Olivares ha relatat la seva experiència, en el seu paper més conegut, com un exemple de la possibilitat de treballar embarassada. Explica com, mentre estava esperava un dels seus fills, el personatge de ‘Paz’ no tenia parella, i per tant l’embaràs no tenia sentit. Llavors «van fer veure que tenia gasos, em feien passar per davant de caixes... i això que tenia la cara d'estar molt prenyada!».

L’actriu recorda que va poder continuar treballant fins al vuitè mes d’embaràs, i que es va tornar a incorporar «al cap de quatre mesos de donar a llum». Però no només en la seva experiència a Telecinco, ja que durant la resta dels seus embarassos va fer diverses obres de teatre i «em van posar totes les facilitats del món».


Comentaris

envia el comentari