L'actriu Melani Olivares se separa del pare del seu tercer fill

L'actriu badalonina assegura que «la família convencional no l'única opció»

Melani Olivares es separa del seu marit Gorka Gónzalez i pare del seu fill Lucho | Instagram (@melaniolivares)
 

Melani Olivares és una de les actrius de moda de TV3 gràcies al seu paper protagonista en la sèrie 'Benvinguts a la família' on dona vida al personatge de l'Àngela Navarro, la mare de la família. La cadena catalana va estrenar l'emissió de la segona temporada de la sèrie nocturna fa un parell de setmanes. La comèdia produïda per 'Filmax' manté, igual que ho va fer en la primera temporada, unes bones dades d'audiència.

 
 
Aquesta comèdia catalana es caracteritza per tenir un humor poc convencional i sobretot perquè apareixen actors que no s'havien vist abans, o en contades ocasions, en sèries catalanes com és el cas de Yolanda Ramos i la mateixa Melani Olivares. També cal destacar que aquesta temporada s'ha incorporat a la plantilla Santi Millán.

«La família tradicional no és l'única opció»

L'actriu badalonina ha revelat en una entrevista a 'El Periódico' que s'ha separat del seu marit, el músic Gorka González. El músic madrileny és el pare de Lucho, el tercer fill de Melani, que va néixer fa un any i mig. L'actriu té també dues filles més la Martina, que va ser adoptada l'any 2007, i la Manuela que va tenir amb la seva exparella Javier Rojas.

Melani ha declarat a l'entrevista que ara que s'ha separat, la seva família torna a ser «monoparental» però en aquesta ocasió ho fa amb «un senyor d'un any i mig». L'actriu badalonina assegura que «la família tradicional no és l'única opció» sinó que «l'important és el vincle que hi hagi».

Melani parla en català

Melani es va fer molt famosa pel seu paper a la comèdia emesa per Telecinco, 'Aída'. En ella l'actriu va interpretar durant deu temporades a una prostituta. Olivares fa molts anys que viu a Madrid i assegura que va suposar tot un repte començar a actuar en català. «Tenia el català oxidat perquè només el parlo amb les meves cosines. Els pronoms em tornen boja» confessa l'actriu. 


Comentaris

envia el comentari