Melania Trump esdevé el focus de les crítiques en dur un polèmic missatge a la seva jaqueta de Zara

La primera dama dels EUA duia una parca d’Inditex que clamava: «Realment no m’importa, i a tu?»

La primera dama de los Estados Unidos, Melania Trump, con la chaqueta de la polémica
La primera dama dels Estats Units, Melania Trump, amb la jaqueta de la polèmica | La Guía Femenina.
 

La visita dels reis d’Espanya als Estats Units d’Amèrica ha provocat que esdevinguin el centre d’atenció de tots els mitjans. Entre altres coses, els monarques han visitat ciutats mítiques com Nova Orleans, i també han aprofitat la seva estança per assistir a un esmorzar on l’amfitrió era Donald Trump i la seva muller Melania.

Durant la visita oficial, els estilismes de la reina Letícia han estat els protagonistes absoluts del viatge. I mentre la premsa local l’afalagava el seu estil, tractant-la com una de les monarques més vestides de tota Europa. Però el que no ha agradat tant ha estat l’estil de la primera dama, Melania Trump, que va escollir un model, si més no, polèmic.

La primera dama va rebre dures crítiques

Alguns s’han limitat a criticar que la reina Letícia s’havia copiat l’estil de Melania i portava el mateix vestit de Michael Kors que ella duia durant un acte de l’any passat. Però es van oblidar ràpidament d’aquest ‘plagi’ perquè van trobar un fet encara més escandalós: un abric realment polèmic de la senyora de Trump.

La primera dama dels Estats Units d’Amèrica havia d’assistir a una visita entre la frontera de Texas i Mèxic. El moment va coincidir amb el descontentament general de la població amb la decisió del president americà de separar als nens dels seus pares a la frontera mexicana amb els Estats Units.

Per l'ocasió, Melania va decidir lluir la pitjor peça de roba que hagués pogut triar: una parca que portava un estampat amb la frase «I don’t really care, do U?». I clar, la polèmica estava servida. 

Imagen de la parka de Zara con la frase «I really don't care, do U?».
Imatge de la parca de Zara amb la frase «I really don't care, do U?». | Zara.
 

Molts consideren una falta de respecte molt gran i una provocació enorme que la primera dama portés el missatge «realment no m’importa, i a tu?», en un moment en el qual sembli que ho fa per llançar una indirecta sobre la situació dels immigrants als EUA.

El que encara crida més l’atenció és que era el primer cop que Melania Trump portava una peça de roba de la marca ‘low-cost’ Zara, fet que augmenta més les sospites que no era pura coincidència.

«Es tracta d’una jaqueta, res més»

Les imatges de la primera dama es van fer públiques abans de pujar a l’helicòpter per fer el trasllat fins a Texas. Doncs bé, quan Melania va baixar de l’helicòpter, ja no duia la jaqueta. Però com que les crítiques continuaven, la seva portaveu ha hagut de fer públic que «es tracta d’una jaqueta, res més».

Un missatge que ha estat emfatitzat pel president dels Estats Units, Donald Trump, que ha sortit en defensa de la seva muller i ha deixat les coses clares via Twitter.

«El ‘Realment no m’importa, i a tu?’ escrit a l’esquena de la jaqueta de Melania es refereix als mitjans de notícies falses. Melania ha après com són de deshonestos i ja no li importa!».


Comentaris

envia el comentari