ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya marca el pitjor cap de setmana de la pandèmia: 93.822 nous contagis

Melendi deixa plantada la premsa a La Noche de Cadena 100

L'asturià es va presentar una hora i mitja tard

Estopa al 'photocall' previ a la gala de Cadena 100| Chance

Durant La Noche de Cadena 100, en què se celebraven 25 anys de l'emissora de ràdio, vam poder presenciar, a través de la retransmissió en directe per Divinity, les actuacions d'artistes com Rosario, Rosana, La Oreja de Van Gogh i David Bisbal, entre altres. No obstant això, els majors protagonistes d'aquesta gala solidària van ser els germans Muñoz, és a dir, Estopa, i qui va ser el 'coach' de 'La Voz', Melendi.

Per la seva banda, Estopa es va encarregar d'inaugurar la gala actuant en primer lloc, però també van ser les seves cançons les que la van tancar, encara que no les van cantar totes David i José Muñoz. El grup de percussionistes Mayumaná va versionar les cançons més conegudes dels catalans, davant la sorpresa dels mateixos components d'Estopa.

D'altra banda, l'asturià va ser protagonista per deixar plantada la premsa. L'asturià havia de presentar-se al 'photocall' a les 19.45 hores, segons informa 'Chance', però no va arribar fins passades les nou per atendre els mitjans, retardant-se més d'una hora i mitja. Malgrat això, finalment va arribar a temps per actuar i impressionar el públic amb les seves cançons.

Melendi actuant a la gala de la Cadena 100 | Chance

Comentaris

envia el comentari