Primer pla d'Isabel Pantoja mirant cap amunt

Terratrèmol a Cantora: un membre del clan Pantoja ha estat infidel

'Sálvame' destapa una impactant deslleialtat dins de la saga més mediàtica d'Espanya

'Sálvame' va començar el programa d'aquest dimecres amb una bomba de dimensions extraordinàries sobre el clan Pantoja. I és que, segons sembla, algú hauria estat infidel a una de les famílies més famoses d'Espanya.

El programa semblava arrencar tranquil fins que Kiko Hernández va deixar anar la gran exclusiva de l'any. En concret, el col·laborador madrileny apareixia al plató de Telecinco amb una carpeta vermella en què, segons ell, guardava una sèrie de missatges i documents molt sensibles sobre Bernardo Pantoja.

Imatge de Kiko Hernández a la tornada a Sálvame el 26 d'octubre de 2021
Kiko Hernández destapa una suposada infidelitat de Bernardo Pantoja a Junco | Telecinco

Segons el tertulià de 'Sálvame', tindria en poder seu centenars de missatges que deixarien clar que té algun tipus de relació sentimental amb una altra dona. I no parlem de Junco, la dona amb qui passa els seus dies des de fa anys.

Sens dubte, aquest és un cop dur per a la família de Bernardo Pantoja sobretot per a la seva filla Anabel, que no estaria donant crèdit a les informacions que ha revelat Kiko.

Bernardo Pantoja hauria estat infidel a Junco amb una altra dona

Jorge Javier Vázquez afirmava ahir mateix que «està a punt d'explotar una bomba de Kiko, que porta una carpeta pleníssima de proves. I hi ha un altre assumpte, que els telèfons estan començant a sonar a la redacció per preguntar sobre aquest tema».

Kiko Hernández es va passejar pels passadissos de Telecinco amb una carpeta que «pot llevar-li el son a tota una família», afirmava el col·laborador. Una carpeta amb uns documents impresos que li hauria enviat un famós hores prèvies al programa.

Bernardo Pantoja i Junco durant l'enterrament d'Antonio Cortés Chiquetete a Sevilla 17/12/2018
Bernardo Pantoja i Junco, en una imatge d'arxiu | GTRES

«De la manera com escriu, em quadra que sigui aquesta persona. Tenim imatges i àudios d'una infidelitat de la família Pantoja, més concretament de Bernardo», anunciaven al programa.

«Et menjaré gairebé tota sencera i deixaré un trosset per tenir-te tota una vida»

«Tenim més de 300 missatges, àudios i fotografies d'una suposada infidelitat de Bernardo a Junco». Entre el que s'explica en aquests documents, Kiko assegura que Bernardo «posa a parir Junco, que no vol dormir amb ella, etc.».

«Tot això que t'ensenyaré és d'aquesta mateixa setmana i ho veurem aquesta tarda, tots, no me'n deixaré ni un. Jo et dic que hi ha una japonesa que se'n va de Sevilla aquesta tarda, al 100%. Fins i tot hi ha un missatge que diu que ja se n'ha anat de casa de Bernardo», sentenciava Kiko.

A manera de preàmbul, Jorge revelava en directe un d'aquells missatges privats que té en poder seu Kiko Hernández . «Jo et menjaré gairebé tota sencera i deixaré un trosset per tenir-te tota una vida. A l'atac!», deia el suposat missatge del pare d'Anabel.