La menta, element natural que allunya els insectes de casa nostra

Existeixen diversos mètodes per utilitzar-la

La menta també té propietats terapèutiques.

Arriba el bon temps i amb ell els insectes. A la majoria de gent no li agraden gaire aquests animals, especialment si decideixen instal·lar-se a casa nostra com un inquilí més. Però existeix un element eficaç per mantenir-los allunyats, que a més és totalment natural i econòmic, segons La Voz del Muro. Es tracta de la menta fresca, coneguda per les seves propietats terapèutiques i també per la seva aroma, que la converteix en un ingredient ideal per a algunes receptes.

És precisament la seva olor, que tant agrada als humans, el que molesta els insectes. Per posar en pràctica els beneficis que ofereix aquesta planta, hi ha diferents mètodes:

- Te concentrat. Una de les opcions és preparar te de menta concentrat i utilitzar el líquid com a ambientador. Podem polvoritzar els racons per on creiem que entren els insectes i, a més, tindrem la casa perfumada tot el dia.

- Sabó. També podem barrejar sabó de menta amb els productes de neteja perquè després tota la zona que freguem quedarà impregnada de l'olor.

- Bosses. Un altre mètode és fer bossetes de te de menta i col·locar-les en calaixos, armaris...per evitar que els insectes s'amaguin entre els teus objectes personals.

- Pastilles. El que cal fer és posar diverses pastilles de menta dins d'una posa de plàstic i aixafar-les fins que es converteixin en pols. Després ho pots escampar per on hagis vist aquests animals. Aquest truc també pot ser útil per allunyar espècies com els ratolins.


Comentaris

envia el comentari