Primer pla de Begoña Gómez.

La mentida sobre Begoña Gómez que enfada al seu marit Pedro Sánchez

Begoña Gómez ha estat víctima d'una notícia falsa i ridícula

Begoña Gómez, la dona de Pedro Sánchez, s'ha convertit des de fa temps en la protagonista de notícies falses. Tot perquè potser certs rivals polítics o detractors del president han trobat en aquesta acció una manera de desestabilitzar-lo o de deteriorar la imatge seva pública. I, en els últims dies, han tornat a actuar així.

En concret, sobre ella ha circulat una mentida barroera i ridícula, que ara s'ha desmuntat del tot. I s'ha fet manipulant una publicació real del mitjà Trendings.

Imatge de Begoña Gómez i Pedro Sánchez en un acte.
Begoña Gómez ha estat víctima d'una nova informació per 'fer mal' al seu marit. | Huffington Post

 

Begoña Gómez i la mentida més ridícula sobre ella

La dona de Pedro Sánchez està 'acostumada' a ser objectiu de tota mena de notícies que enganyen. N'és una bona mostra el fet que fa poc es va publicar que havia estat destituïda com a docent de la Universitat Complutense de Madrid. Una informació que va ser desmentida de manera contundent per l'esmentada institució educativa.

Doncs bé, en els últims dies, ha començat a circular per xarxes socials una captura de pantalla relacionada amb ella. S'ha presentat una captura d'una publicació del mitjà Trendings que portava el titular següent: «Begoña Gómez agafa tres dies de baixa per dolors de pròstata».

Encara que pugui semblar absolutament ridícul i increïble, aquesta imatge s'ha estès entre els usuaris de les xarxes socials. Ho ha fet justament arran de l'aprovació de la nova llei de l'avortament, on es recullen baixes laborals per menstruacions incapacitants i doloroses. D'aquí que es consideri que han fet servir aquesta notícia falsa per ridiculitzar, escandalitzar i enganyar sobre aquesta mesura.

Això sí, hi ha els que creuen, també, que aquesta falsedat és part d'una 'campanya' que des de fa temps es fa al voltant de Begoña Gómez. Una campanya amb què s'intenta difondre la idea que ella és en realitat un home. Per això, els últims mesos, han vist la llum informacions falses que assenyalen que Sánchez està casat amb una persona transsexual.

Fotomuntatge de la notícia falsa sobre Begoña Gómez.
També s'han publicat notícies falses que indiquen una suposada transsexualitat de Begoña. | Maldita.es
 

La dona del president i la notícia real que s'havia publicat

La dona de Sánchez s'haurà sorprès en veure que es difonia i viralitzava la notícia de la seva suposada baixa per dolors de pròstata. Una publicació que ja ha estat desmentida i ridiculitzada pel mitjà Maldita.es.

S'ha revelat que qui hi ha darrere d'aquest engany ha manipulat clarament i descarada una notícia de l'esmentat diari Trendings. Directament, ha canviat el titular, així com la seva imatge. A l'original, hi apareixia una fotografia de Gómez al costat del seu marit i el títol era: «Begoña Gómez, dona de Pedro Sánchez, encén les alarmes».

Captura del muntatge sobre Begoña Gómez i la notícia original.
Qui està darrere de la notícia falsa de Begoña Gómez ha pogut comprovar que s'ha demostrat la manipulació. | Maldito bulo
 

Si accedim de forma directa a la notícia que ha estat manipulada, descobrim que en cap moment no es parla de l'esmentada baixa laboral. Es ve a abordar que aquesta dona podria veure's esquitxada per l'anomenada trama d'espionatge Pegasus. Així, s'indica que Begoña Gómez podria haver estat una de les víctimes, però res més.

Per tant, si has vist el muntatge esmentat sobre l'esposa de Sánchez i la seva pròstata, tingues clar que es tracta d'un nou engany. Sí, d'una notícia falsa que s'ha creat per atacar i desprestigiar el líder socialista. I més específicament, a la feina que està duent a terme amb el seu equip de govern.

▶️ Pedro Sánchez, completamente conmovido después de visitar la guerra de Ucrania