Imatge de Raquel Mosquera plorant.

La mentida de Raquel Mosquera que Pedro Carrasco mai perdonaria

Raquel Mosquera ha quedat en evidència una vegada més per Rocío

Raquel Mosquera i Rociíto continuen la seva guerra particular. Encara queden molts capítols per conèixer sobre la veritable realitat del que va passar després de la mort de Pedro Carrasco.

A la docusèrie En el nombre de Rocío s'han revelat diferents passatges de la seva vida en què la perruquera no queda gaire bé. Però, fa uns mesos, aquesta va afirmar que l'herència del seu vidu, Pedro Carrasco, no es va fer d'una manera correcta i equitativa.

Pedro Carrasco, el motiu de la guerra particular entre Raquel i Rociíto

Al capítol 4 de la docusèrie que s'emet a Mitele Plus, Rocío Carrasco ha tornat a posar contra les cordes la col·laboradora de Viva la vida.

▶️ Rociíto insinúa lo que pasó con Raquel Mosquera fuera de España antes de conocer a Pedro Carrasco

Mentre Rocío i Fidel estaven organitzant l'última gala de Rocío Jurado, la madrilenya va rebre una petició de Mosquera. La raó? Li exigia una quantitat econòmica per no poder gaudir del temps d'usdefruit que li corresponia sobre el pis del Paseo de la Habana on havia viscut al costat de Pedro.

«M'assabento que té una relació nova i que s'ha comprat un xalet», detalla al capítol 4. «M'adono que ja no està vivint al pis de Paseo de la Habana. I que l'ha llogat per un preu més gran del que corresponia en quota d'usdefruit», prossegueix.

Imatge d'abans de Pedro Carrasco i Raquel Mosquera
Raquel Mosquera i Pedro Carrasco en una imatge d'arxiu | Telecinco

Així, Rocío Carrasco ha parlat amb la persona indicada per sol·licitar a Raquel Mosquera que abandoni el domicili on va viure amb el seu pare.

«Si ella ja està amb una parella, ja té una casa pròpia, ella no es queda al carrer, pot abandonar el pis. Ella em demanda reclamant uns diners per abandonar aquest pis perquè encara li faltaven dos anys del gaudiment de l'usdefruit». Això coincideix amb els mesos posteriors que Rocío Jurado hauria revelat que patia un càncer.

Per què va entregar 24.000 euros a Raquel Mosquera?

«Jo em trobava en una situació horrorosa, amb la malaltia de la meva mare, no tenia forces per a res. Arriba a ser avui i a Raquel Mosquera un altre gall li cantaria», sentencia.

Muntatge fotogràfic de Rocío Carrasco i Raquel Mosquera.
Rocío Carrasco ha deixat com un drap brut la vídua del seu pare | CatalunyaDiari

«En aquella època vaig cedir per no arribar a un plet i per no lluitar, perquè no tenia forces, li dono 24.000 euros». Una entrega que deixa clar el bon fons de Rocío Carrasco respecte a la vídua del seu pare.

Això sí, Raquel Mosquera va començar a malmetre anys més tard per deixar caure que el repartiment de l'herència es va fer de manera incorrecta. Tot això, tot i tenir el document on es posava de manifest el motiu del pagament dels 24.000 euros. Un document que Carrasco ensenya a l'esmentat capítol de la docusèrie.

«Raquel no té ni un pèl de ximple, i és dolenta»

«Qui es cregui que Raquel Mosquera és realment com sembla, bona, càndida, innocent, està molt equivocat. Raquel Mosquera no té ni un pèl de ximple. És dolenta, però no és ximple. I és llesta, però no intel·ligent, té la picardia de la maldat», prossegueix la filla de Pedro Carrasco.

Raquel Mosquera
Raquel Mosquera ha estat definida d'una manera dura per la filla de Pedro Carrasco | EP

A més, Rocío dirigeix una altra crítica a Mosquera en relació amb com es porta amb Antonio David . «Ella no ha deixat de tenir-hi relació. Van de la mà i van units fins al punt que emprenen accions judicials en contra meu de forma paral·lela».

«Ella em fa això i ell em posa la tercera modificació al conveni regulador. Tot s'orquestra de forma paral·lela. Estaven jugant tots dos a enfonsar la meva flota», concloïa l''speech' de la dona de Fidel.