Les mentides d'Antonio David Flores que posen en perill el concurs de Rocío

Antonio David està ple de contradiccions

Rocío Flores a 'Supervivientes 2020'
Rocío Flores ha passat el concurs sense estar nominada | TELECINCO

El trio familiar entreAntonio David Flores,Rocío Carrasco i la filla de tots dos, Rocío Flores, sembla que mai arribarà a bon port. Tot i que la premsa ha parlat en més d'una ocasió d'un acostament entre mare i filla, la realitat és una altra.

 

Poc després que Antonio David i Rociíto contraguessin matrimoni, la premsa de cor ja especulava sobre possibles infidelitats. Tan sols quatre anys després del 'sí vull' va arribar el divorci de la parella, i amb això tota una telenovel·la familiar.

 

El que semblava un pacte no signat entre els tres a l'hora de parlar públicament uns dels altres, es va veure truncat amb l'aventura d'Antonio David a 'Gran Hermano Vip 7', i més encara amb l'entrada de Rocío Flores a 'Supervivientes' .

 

La breu relació entre Rociíto i Antonio David

La corba de la vida del malagueny a 'GH' va treure a la palestra els conflictes familiars sobre els quals mai abans s'havien donat declaracions. Entre llàgrimes, l'exconcursant va confessar els motius de la ruptura conjugal. Per exemple, la intromissió de la premsa en la relació.

 

Per primera vegada, el de Guadalix no tenia por de parlar. Trencat de dolor, va relatar les demandes que la seva exdona li hauria interposat per presumptes delictes d'assetjament verbal, maltractament psicològic i aixecament de béns, i que gairebé el condueixen a la presó.

 

Antonio David refereix a una època molt dura per a ell i la seva família. Fer front a les demandes els va sumir en la ruïna econòmica i en una situació emocional difícil de superar.

 

El vincle maternofilial mai havia estat un camí de roses. Si bé, mare i filla van protagonitzar un plet en 2012 que es va saldar als jutjats, on es va condemnar a Rocío Flores per un delicte de maltractament psicològic i físic propinat cap a la seva mare.

Rocío Flores i Antonio David enxampats

Rocío Flores ha vessat més que llàgrimes durant la seva estada en el concurs de 'Supervivientes: Connexió Hondures'. La jove ha al·legat la necessitat que sent de tornar a abraçar la seva mare. També ha confessat que ja ha intentat acostar-se a la seva mare en diverses ocasions i només ha obtingut rebutjos per part de Rociíto.

 

Antonio David  i la seva actual parella, Olga, han declarat en alguna ocasió que Carrasco només va despenjar un cop el telèfon. De manera desagradable, en aquesta trucada la filla de la Jurado va manifestar el seu desig de no tornar a saber de Rocío Flores.

 

Recentment i de manera contradictòria, l'actual col·laborador de 'Sálvame' canvia la seva versió i afirma amb rotunditat que Carrasco mai va respondre a les trucades de la seva filla. Aquesta controvèrsia en les declaracions del col·laborador, ha deixat caure en evidència si realment en algun moment Rocío Flores ha tractat d'acostar postures amb la seva mare.

 

D'altra banda, la realitat posa en evidència unes paraules que es tenyeixen de mentida quan, després del conflicte entre les dues dones, pare i filla van poder acostar postures amb l'hereva universal de la cantant. Es va proposar a les tres parts una teràpia de reconciliació entre mare i filla i, per a sorpresa de Rocío Carrasco, el seu exmarit i Rocío es van negar.

 

Es podria dir que el silenci de la primogènita de la Jurado ha estat aprofitat pels concursants per no explicar una suposada veritat que pugui tirar per terra tot el que han narrat ells mateixos als mitjans o han manifestat públicament durant les seves experiències en els 'realities '.


Comentaris

envia el comentari