Rocío Carrasco va denunciar els presumptes maltractaments  que va patir per part d'Antonio David Flores

Les mentides de Rocío Carrasco, al descobert: «No va ser el meu amant»

Rocío Carrasco ha narrat com va néixer la seva història d'amor amb Fidel Albiac

En l'estrena del tercer capítol de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', Rocío Carrasco narra com va viure aquest estiu que precedeix la seva ruptura definitiva amb Antonio David, i també l'estiu en què coneixeria al qui és el seu actual marit, Fidel Albiac.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Era l'any 1999, i Rocío volia gaudir i recompondre's de l'infern que havia viscut al costat del seu marit, per la qual cosa es va permetre sortir de festa. Un moment que Antonio David sap aprofitar molt bé per contractar un paparazzi i enxampar-la en situacions compromeses. Tot, amb la intenció de demostrar que la filla de 'la més gran' li havia estat infidel.

«Contracta a un paparazzi perquè la segueixi i li tregui fotos sent-li infidel. Pablo González, 'el calb'. En l'estiu de 1999 comença l'assetjament mediàtic, per demostrar que jo estava de festa i li era infidel, mentre ell es treia fotos amb els nens, passejant i plorant. Aquí començo a quedar com a 'mala mare'. Era la seva intenció», explica Rociíto.

No obstant això, aquest mateix estiu, també apareix en la seva vida Fidel Albiac, un fet al qual Antonio David també va saber treure a favor seu. «Aquest any apareix Fidel Albiac, va ser un impacte quan el vaig veure. No sabia quan ni com, però d'alguna manera era per a mi. Mai vam tenir res mentre ell sortia amb Rocío Mestre, i Antonio David es va inventar que jo estava asseguda en els seus braços. El van pintar com que era el meu amant».

Segons ha relatat, el seu ex la vigilava, i es presentava en els llocs on ella quedava amb els amics i amb Fidel: «Ningú s'espanta, ningú s'asseu a sobre de ningú, ningú s'espanta en veure'l arribar. Aquesta és la veritat». En aquest moment, Rociíto ja havia pres la decisió d'acabar la relació i tenia intenció de comunicar-ho als seus pares.

«S'acaba l'estiu i torno a Madrid, i ell ja hi era, i li dic que he de parlar amb la meva mare i amb el meu pare. Li dic que he de parlar amb ells. Volia explicar-los perquè hi havia pres la determinació de trencar la relació», ha revelat Rocío sobre com va viure aquesta tensa nit.

«Crido al meu pare i li dic que he de parlar amb ells, els sento i els informo que em separaré. No entenen què passa perquè jo em separi», ha explicat Carrasco. Just llavors, Antonio David explota: «En el moment en què jo els informo que em separaré, amb un plor descomunal. Veus? No m'estima. S'ha avorrit de mi. No m'estima».

I, fins i tot, fins Rocío Jurado es va commoure amb les seves llàgrimes: «La meva mare al principi li va compadir, es va estovar, em va dir que això no podia ser, que tenia dos nens. Ell es va quedar plorant, dient-li a la meva mare que l'havia fet servir, que m'havia cansat d'ell...».

No obstant això, el seu pare sí que la va advertir: «Em va dir 'no ho facis ara, espera perquè es calmi'. Les seves paraules van ser: 'Et farà la vida impossible', i tenia raó». Quan es van separar, Rocío assegura que la seva principal intenció era acabar bé, sobretot pels nens: «Jo creia que havíem d'anar a una en l'educació dels nens, i si em necessitava em tindria allà. Estava disposada a tot això. Llavors va sortir amb el tema dels amants».

Antonio David va ordenar espiar la casa de Carrasco

El més mediàtic de tots els suposats homes amb què es va relacionar a Rociíto va ser José Parra: «Ell era un amic de la colla, vam estar prenent alguna cosa, i quan va arribar l'hora de marxar a casa, doncs tots van marxar, però José es va deixar el cotxe aparcat davant de casa meva».

Aquest va ser el famós moment en què Antonio David va enviar a vigilar la casa de la seva ex, i va descobrir un cotxe aparcat fora, després de la qual cosa viatja de Màlaga a Madrid per enxampar l'amant: «A Antonio David se li avisa i li diuen que hi ha algú a casa meva». Es veu que ell mira per tot arreu, «com un boig, en principi afirmant que era Parra, i després Fidel».

Però, res més lluny de la realitat, ja que, segons indica Rocío, Fidel mai va ser el seu amant, sinó que van començar la seva relació una vegada que ell va decidir trencar amb la seva llavors xicota, Rocío Mestre: «Just després d'acabar Fidel seva relació amb Rocío Mestre, aquí comença la nostra relació. Érem amics, i a poc a poc jo me'n vaig anar enamorant, perquè em feia coses sense demanar-li res. El primer petó va ser meravellós. Va arribar la llum, la il·lusió, l'amor, el suport i la comprensió... Van arribar moltíssimes coses bones. Han posat moltes traves i no ho han aconseguit».