IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Mercadona desmenteix que reparteixin targetes de regal de 500 euros i parla d'una estafa

La companyia valenciana ha negat una promoció que es basaria en un cupó regal per valor de 500 euros

Fachada Mercadona
Mercadona, en una imatge d'arxiu | Mercadona

Mercadona alerta sobre una estafa d'uns cupons regal per valor de 500 euros que, suposadament, estaria repartint la cadena. La firma valenciana, però, ha negat la màxima i ha reiterat també que no té res a veure amb haver «estat votat com el millor supermercat d'Espanya». Quelcom que, de fet, revelaven els cupons que explicaven ser «una targeta de regal de Mercadona per valor de 500 euros».

A través d'una publicació a Facebook, Mercadona ha exposat una estafa que explicava: «Volem recompensar als nostres millors clients. Ens complau anunciar que vostè ha estat seleccionat com un dels trenta clients que rebran un regal especial de la nostra part».

La 'no' de Mercadona a la promoció

La resposta de la cadena de supermercats espanyola no s'ha fet esperar. «A Mercadona no organitzem cap tipus de promoció, ni sorteig, ni regalem vals de compra», relataven en una nota mentre afegien: «#Nopiquis, no comparteixis i evita el robatori de dades personals».

Mercadona advierte sobre una estafa

 

Mercadona adverteix de l'estafa als seus clients

Així mateix, han estat molts els clients de la companyia que han atès l'alerta de Mercadona. Alguns d'ells, en aquest sentit, explicaven: «Em van enviar ahir un correu on asseguraven que havia estat la guanyadora». Tot i això, la mateixa clienta explicava que «el vaig eliminar» en veure la negativa de Mercadona a l'oferta.

L'avís de Mercadona ha vingut provocat per la gran alerta generada pels seus clients, entre els quals s'hi troben molts dels qui van avisar la companyia sobre la irregularitat de l'oferta esmentada.

És per això que, instants després, Mercadona no va dubtar en assegurar que es tractava d'una estafa, ja que el contingut dels cupons era «fals». Així mateix, no és la primera vegada que la marca es troba en aquesta disjuntiva, ja que temps enrere ja van haver de negar «un cupó de 50 en commemoració del seu aniversari». 


Comentaris

envia el comentari