Mercadona canvia d'estratègia

La direcció vol augmentar la qualitat dels seus productes

Mercadona canvia d'estrategia | Cedida

Mercadona ha tingut un gran èxit gràcies als productes de marca pròpia, produïts per empreses interproveïdores, que actualment tenen una quota de mercat del 23,4%. Unes interproveïdores que fabriquen gairebé en exclusiva per a la cadena valenciana i que són dels més populars entre els clients. Però sembla que la direcció de la cadena de supermercats no en té suficient amb la recaptació de més de 20.000 milions que va obtenir en 2015, perquè ha decidit engegar una altra estratègia comercial.

Segons informa Ideal, Mercadona optarà per la introducció de productors especialistes que elaborin productes en exclusiva per a les marques pròpies de la companyia. Per poder reduir costos i garantir una millor qualitat, han optat per buscar els millors fabricants de productes concrets i no confiar que un interproveïdor sigui el millor en tota una categoria de productes.

Per exemple, ara mateix hi ha un grup que fabrica el betum, els cordons i les plantilles per a sabates de Mercadona, i en un futur serà el grup Zahonero, especialista en la producció de plantilles, el que s'encarregui d'elaborar-les. D'aquesta manera, Mercadona segueix apostant per la qualitat i per la producció pròpia, i solament realitza importacions quan és necessari. Per exemple, les fruites i les verdures, són totes d'origen espanyol i solament s'importen quan al territori no és època de producció.


Comentaris

envia el comentari