IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Mercadona dona 90.000 litres de llet al Banc dels Aliments

La cadena de supermercats també participarà en el Gran Recapte que tindrà lloc aquest cap de setmana

Imatge dels 90.000 libres de llet que ha donat Mercadona al Banc dels Aliments
Imatge dels 90.000 libres de llet que ha donat Mercadona al Banc dels Aliments | Mercadona

La cadena de supermercats Mercadona ha donat 90.000 litres de llet sencera de la marca pròpia Hacendado a la Federació Catalana de Bancs dels Aliments, segons ha informat la companyia aquest matí en un comunicat. 

Mercadona també participarà en la nova edició del Gran Recapte que se celebrarà aquest cap de setmana —1 i 2 de desembre— posant a disposició dels Bancs d'Aliment més de 250 botigues d'arreu de Catalunya com a punts de recollida d'aliments de primera necessitat, igual que ho va fer l'any 2016, quan va recaptar 1.100 tones de productes bàsics donats per clients. 

Segons l'organització, els aliments més adients per la donació són els llegums secs, oli, llet, llaunes de conserva de peix i aliments infantils, ja que es tracta d'aliments d'alt valor nutritiu, bàsics en l'alimentació de les persones.

Menjadors Socials

A més de la col·laboració amb els Bancs dels Aliments, des del 2010, la cadena de supermercats també dona diàriament, de dilluns a dissabte, productes a més de 30 menjadors socials de Catalunya.

L'any passat es van arribar a donar unes 1.530 tones d'aliments i altres productes de primera necessitat a diverses institucions i organitzacions benèfiques d'arreu de Catalunya, xifra que equival a 25.247 carretons de la compra. 


Comentaris

envia el comentari