INVITACIÓ OFICIAL:

✨ T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Aquest grup de Facebook, t'encantarà! CLICA AQUÍ I APUNTAT-HI!

Mercadona dona tot el menjar que no ven a bancs d'aliments, menjadors socials i altres entitats d'Espanya

Des de principi d'any, l'empresa valenciana dirigida per Juan Roig ha donat més de 8.000 tones de productes alimentaris

 

L'empresa valenciana dirigida per Juan Roig ha donat enguany més de 8.000 tones d'aliments a bancs d'aliments,menjadors socials i altres entitats de tot Espanya,com relata 'ABC'. Dins de les seves polítiques de Responsabilitat Social Corporativa, la companyia també aplica estratègies per evitar i prevenir les deixalles d'aliments.

 

Per aquest motiu, l'empresa ha implantat mesures que li han permès reduir les deixalles a tots els supermercats del territori nacional. Una de les claus és la regulació de l'estoc a través de la filosofia del «botiguer» mitjançant la baixada de preus per vendre amb més rapidesa determinats productes frescos.

A més, si un producte no es ven i és apte per al consum, l'empresa ho regala a entitats socials. La companyia s'encarrega del transport per garantir que es faci en «òptimes condicions». Pel que fa als productes que caduquen, es donen a «gestors autoritzats» que els converteixen en energia, abonament o pinso.

 

Imagen de archivo de un Mercadona.
Imatge d'arxiu d'un Mercadona. | Mercadona

 

Mercadona també s'ha sumat a la iniciativa del Gran Recapte 

Cal destacar que més enllà de totes les mesures que adopta l'empresa per a aquest àmbit, Mercadona també ha volgut sumar-se al Gran Recapte organitzat per la Federació Espanyola de Bancs d'Aliments (FESBAL) a partir de la col·locació de punts habilitats en gran part dels seus supermercats aquest divendres 1 i dissabte 2 de desembre.

Gràcies a la «solidaritat de voluntaris i clients», a Mercadona es van recollir 6.900 tones d'aliments i altres productes bàsics al Gran Recapte i les 'Operaciones KILO' dutes a terme a les seves botigues l'any anterior. Comentaris

envia el comentari