IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Mercadona estrena dos nous productes de bellesa

L'empresa valenciana presenta una crema per al coll i l'escot, a més d'un nou contorn d'ulls de la marca Sisbela

Auténticas gangas de la sección de perfumería de Mercadona.

Autèntiques gangues a la secció de perfumeria de Mercadona. | Mercadona

Cada vegada són més les persones que opten per utilitzar els productes de bellesa i de cura personal de les grans cadenes de supermercats. I és que no només són els clients els que es mostren satisfets amb la relació qualitat-preu que molts presenten, sinó que ja són moltes les expertes recomanen utilitzar aquests productes en comptes d'altres que són més cars i més coneguts. 

Tanmateix, hem de destacar que l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) va arribar a proclamar com la millor crema hidratant del mercat a la ‘AquaCien’, la qual es pot trobar als supermercats Lidl.

Per la seva banda, els productes de Mercadona també estan rebent molt bones crítiques, com la crema anti-edat que l'empresa valenciana va posar a la venda per només cinc euros, quan a les perfumeries la podíem trobar per 60 euros. Una crema que va revolucionar els passadissos de Mercadona i els productes de bellesa de la cadena.

Imagen de los nuevos productos de Mercadona.
Imatge dels nous productes de Mercadona. | Arroin 80

 

Novetats

Per això mateix, i després del gran èxit que va aconseguir l'empresa de Fernando Roig amb la crema anti-edat de la marca Sisbela, Mercadona ha preparat dos nous productes d'aquesta mateixa marca que molt aviat podrem trobar al seu apartat de bellesa.

L'empresa no ho ha dubtat i ha ampliat la gamma de cura de la pell amb aquests nous productes: la crema Sisbela per al coll i l'escot, i la crema Sisbela per al contorn d'ulls.

Imagen de la nueva crema para el cuello-escote.
Imatge de la nova crema per al coll i l'escot. | Arroin 80

 

Por un lado, la crema reafirmante y nutritiva para el cuello y el escote es más nutriente que la versión facial. Además, esta crema en sus ingredientes no contiene parabenos, sino que ácido sórbico, un compuesto orgánico natural, que realiza la función de conservante de la fórmula. A parte de estos detalles, esta crema reafirmante se puede encontrar en las estanterías de Mercadona por un precio de 5 euros.

D'altra banda, la crema per al contorn d'ulls és l'altre nou producte de Mercadona. La seva aplicació és molt agradable, no deixa la zona grassa i treu la tibantor. La textura de la crema és suau encara que no arriba a ser un gel.

Imagen del nuevo contorno de ojos de Mercadona.
Imatge del nou contorn d'ull de Mercadona. | Arroin 80

 

A més, si mirem els ingredients, podem veure que ‘Artenia Extract’ que serveix per a millorar la condició de la pell enfront de l'envelliment, 'extracte de calèndula' que s'utilitza per a clamar la zona i desinflamar, i també utilitza un compost orgànic natural com a conservant anomenat 'àcid sòrbic', tal com explica 'Arroin80'.

A més a més, cal sumar-li l'envàs, el qual conté 20ml, és a dir 5ml més que un envàs qualsevol d'aquest tipus de productes. El seu preu és de 4,50 euros. Dues noves novetats a Mercadona a un preu espectacular que no pots deixar escapar.


Comentaris

envia el comentari