Mercadona incrementa un 1,6% el sou dels seus treballadors

Cobraran més de 1.700 euros mensuals nets, incloent-hi les pagues extres, a partir d'aquest mateix any

Mercadona incrementa un 1,6% el sou dels seus treballadors. | Mercadona

Els treballadors de Mercadona que portin almenys quatre anys en la companyia, es veuran recompensats a partir d'aquest any amb un increment salarial de l'1,6%. D'aquesta manera, passaran de cobrar —amb les dues pagues extres incloses— 1.689 euros a 1.716 euros nets mensuals, segons informa 'Economía Digital'. 

Aquesta millora laboral es deu al fet que Juan Roig, president de Mercadona, ha decidit invertir 300 milions d'euros en les pagues extres amb les quals l'empresa premia el bon rendiment dels treballadors. No tots els empleats les cobren, sinó només aquells que superin l'avaluació dels seus superiors, havent significat el 96% de la plantilla.

Durant la presentació de resultats de Mercadona d'aquest dijous a València, Roig ha afirmat: «estic molt content per ser un dels homes més rics d'Espanya, però encara ho estic més per compartir la riquesa de la companyia amb tots els treballadors», que, assegura, també estan «molt contents amb els sous». Malgrat que no vol revelar quant cobra ell, es va atrevir a dir: «els que treballem a Mercadona guanyem molta 'pasta', som els milionaris d'Espanya». A més, va afegir per concloure: «Què demanen els treballadors? Ser fixes, tenir bons sous, bon horari i estar ben formats. Hem invertit 684 euros en formació per cada treballador a l'any i tots els treballadors de Mercadona són fixos», mostrant-se d'allò més satisfet per tot el que fa pels seus empleats.


Comentaris

envia el comentari