URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Mercadona instal·la el servei de suc recentment espremut en totes les seves botigues

L'empresa vendrà 150.000 quilos de taronges més al dia amb aquest servei
Mercadona instal·la el servei de suc recentment espremut en totes les seves botigues. | Cedida

 

L'empresa Mercadona ha instal·lat des d'aquest passat dilluns, 10 d'abril, el servei de suc de taronja recentment espremut en totes les seves botigues d'Espanya. Aquest nou servei s'ha col·locat a les seccions de fruita i verdura. A més, compta amb una màquina per a l'autoservei del suc. Aquest servei porta un any implantant-se en les botigues de Mercadona, segons informa ‘Libre Mercado’.

Cal destacar que la màquina de suc s'ha desenvolupat a partir d'un acord entre la companyia i el seu proveïdor Zumex. Per a aquest servei, l'empresa valenciana ha invertit més de 20 milions d'euros entre obres i reformes, i+D+i, i formació dels seus treballadors. Segons explica l'empresa, aquest nou desenvolupament ha generat més de 40 llocs de treball directes i indirectes i permet, en fase de campanya, incrementar la venda de taronges d'origen nacional en 150.000 quilos al dia d'un tipus de taronja que «pel seu aspecte, encara que gran qualitat, tenia difícil sortida al mercat».

 

Després de tot això, l'empresa valenciana ha aprofitat per tornar a posar valor a la seva aposta pel producte nacional, ja que realitza compres a Espanya per valor de 16.055 milions d'euros a l'any i manté acords comercials amb 8.000 agricultors, 12.000 pescadors i 4.800 ramaders del sector primari nacional.