IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Mercadona llança al mercat les famoses galetes de xocolata i avena d'Ikea

Sota la marca 'Hacendado', un paquet de 150 grams costa 1,58 euros

Las galletas de Ikea que ahora vende a Mercadona está enamorando a todos
Les galetes d'IKEA que ara ven a Mercadona està enamorant a tots.| Cedida

La cadena de supermercats valenciana Mercadona sembla estar al dia de qualsevol producte que surti al mercat i sigui atractiu per als consumidors. D'aquesta manera, versionen el producte en qüestió sota la seva marca Hacendado. Aquest és el cas de les famoses galetes d'IKEA, les quals s'han convertit en tot un èxit de vendes per als clients de la multinacional sueca. 

Així doncs, Mercadona ha llançat al mercat un producte molt semblant i a un preu gairebé igual. I és que Ikea ofereix les seves galetes de xocolata i avena 'Kafferep', per 4,99 euros el paquet de 0,6 kg. D'altra banda, la cadena valenciana ven el paquet de 150 kg per 1,58 euros.

Com ja hem esmentat, aquesta no és la primera vegada que Mercadona es basa en l'èxit d'un producte de la competència per a fer la seva pròpia versió i vendre-la a un preu més baix. De fet, i durant les últimes setmanes, un producte d'origen japonès i un altre àrab han sigut el gran reclam per als clients de la cadena.

L'èxit de les galetes d'IKEA

Sorprenentment, l'àrea de menjar que IKEA presenta als seus magatzems és una de les zones més reclamades pels clients, els quals gaudeixen de la gran varietat de productes que ofereix la multinacional de mobiliari per a la llar.

Kafferep, las galletas de Ikea

Kafferep, les famoses galetes d'IKEA | Cedida

De fet, les famoses galetes Kafferep s'ha convertit en un dels productes estrella de la multinacional. I és que l'èxit ha sigut tan gran, que molts usuaris de la xarxa han creat múltiples imitacions, les quals han servit als interessats per poder imitar la seva creació a casa. No obstant, i en el cas que no vulguis cuinar-ho i prefereixis comprar-ho, Mercadona i IKEA t'ofereixen l'oportunitat.


Comentaris

envia el comentari