Mercadona llança al mercat un pack de tres esmalts d'ungles exclusiu per aquest Nadal

Es podrà trobar la col·lecció 'Le Petit Bijou' de Deliplus, una edició limitada de tres esmalts d'ungles especialment pensades per aquestes festes, amb els colors vermell, morat i platejat amb brillants

 

Són molts els establiments a Catalunya que fa setmanes que centren els seus esforços en la campanya de Nadal d'aquest 2017. Les marques de moda van ser de les primeres, però cada vegada més els supermercats s'han centrat a oferir als seus clients productes pensats especialment per a aquestes festes nadalenques i sobretot en els regals del Pare Noel, amic invisible i Reis d'Orient.

 

Mercadona ha decidit sorprendre els seus clients, sobretot el sector femení, llançant al mercat una edició limitada a la seva secció de perfumeria. Concretament, es podrà trobar la col·lecció ‘Le Petit Bijou’ de Deliplus, una edició limitada de tres esmalts d'ungles especialment pensades per a aquestes festes, amb colors festius d'aire glamurós: vermell, morat i platejat amb brillants.

Per aconseguir els millors resultats

La cadena de supermercats, a través d'un comunicat a la seva pàgina web, ha desvelat el llançament d'aquest producte i ha ofert diversos consells per a l'aplicació d'aquests esmalts d'ungles. En aquest sentit, primer s'ha d'aplicar una capa de l'esmalt desitjat. Posteriorment, segellar la punta de l'ungla per, seguidament, aplicar una segona capa d'esmalt.

 

Per aconseguir uns colors únics i brillants, es recomana combinar la laca de color brillant amb el color vermell i morat. També s'aconsella que abans d'aplicar la primera capa de color s'utilitzi la Base 9 en 1 de Deliplus per aconseguir un millor resultat, i després de la segona capa, una tercera capa de gel transparent, perquè el color duri més temps i no s'esquarteri.

 Comentaris

envia el comentari