YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Mercadona ofereix una gran varietat de xocolates de Pasqua sense gluten

Mercadona lanza una gran variedad de chocolates de Pascua
Mercadona llança una gran varietat de xocolates de Pasqua | Mercadona

Mercadona ha decidit llançar les postres especials de Setmana Santa. La cadena de supermercats ofereix els xocolates de Pasqua a tots els seus establiments durant aquests dies festius. A més, hi ha altres productes espanyols que han sortit a la venda i que també han destacat així com la llet fregida i un pa específic perquè resulti més senzill l'elaboració de les rostes de Santa Teresa. 

Els xocolates de Pasqua de Mercadona

Grans i petits podran gaudir d'una de les tradicions més populars d'Europa perquè, com a principal novetat, tots els xocolates estan realitzats sense gluten. La companyia no només ha optat pels típics ous de xocolata, sinó que també ha elaborat figures de Pasqua.

Ous de xocolata amb disquets cruixents


Un dels articles que es poden trobar és una ouera de sis unitats composta per sis ous de xocolata amb llet i sense gluten que al seu interior porten cruixents disquets. Cadascun dels ous està embolicat amb papers de diferents colors i el preu total és de 2 euros.

Figures i piruletes de xocolata

Per oferir un producte diferent dels tradicionals ous de Pasqua, Mercadona ven també figures i piruletes de xocolata. Ambdós estan també elaborades amb xocolata amb llet i no porten gluten. Els animals són els grans protagonistes d'aquesta aposta, ja que es poden trobar figures amb forma de conills i gallines, i piruletes amb forma de gatets i pollets. El preu al qual es venen gira al voltant dels 2 euros.

Ous gegants de 'Los Pitufos' i 'Miraculous'


La cadena de supermercats ofereix ous de xocolata gegants amb una sorpresa al seu interior per als més menuts. Els nens i nenes es trobaran amb un dels personatges de 'Los Pitufos' o de 'Miraculous'. La xocolata és d'alta qualitat i tampoc porta gluten. En aquest cas, els ous es venen per unitat a un preu de 2,75 euros i, doncs, estan embolicats de forma individual.

 

Sortit de xocolatines

Si els clients desitgen comprar ous de xocolata i alhora figuretes, una de les alternatives possibles és un sortit de xocolatines de la marca Hacendado que conté ambdós productes. Aquests productes especials per la Pasqua i Setmana Santa estan elaborats amb xocolata amb llet i embolicats amb paperets brillants i cridaners de diferents colors. El seu preu també és de 2 euros, aproximadament.


Comentaris

envia el comentari