IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

⛪ El Papa Francesc es mostra a favor d'aprovar lleis que reconeguin el matrimoni entre parelles homosexuals

Mercadona ofereix nous llocs de treball a Barcelona

Amb salaris de 1.298 euros i 1.850 bruts al mes

Fachada Mercadona
Llocs disponibles per treballar a Mercadona | Mercadona
 

La companyia valenciana fa quasi una dècada que va prendre la decisió d'innovar en la seva xarxa logística, i va posar en marxa diversos magatzems totalment automatitzats. Una iniciativa pionera en el sector, i que permet eliminar qualsevol manipulació i sobreesforç per part dels treballadors, contribuint a reduir el risc d'accidents laborals i a augmentar la productivitat. El creixement de l'empresa ha impulsat a la mateixa a la creació de nous llocs de feina, i ahir llençava una nova oferta al bloc logístic de Mercadona en Abrera.

Tal com es comunica a la pàgina de l'empresa, es busquen treballadors per cobrir les necessitats de personal de: Mossos de magatzem, Frigoristes i electromecànics.

  

  

Llocs oferits

Mercadona busca treballadors a jornada completa amb estudis mínims d'ESO, amb disponibilitat de dilluns a dissabte treballant un total de 40 hores per l'oferta de mossos de magatzem, i amb salari de 1.298 euros bruts al mes. Per altra banda, també busca personal per a torns de nit, amb estudis de Grau Mitjà o Superior en l'especialitat de Fred Industrial, Electricitat i Electrònica, Automatització i Robòtica Industrial, per cobrir els llocs de frigoristes i electromecànics, en aquests darrers llocs de treball s'ofereix contracte indefinit i un salari de 1.850 euros bruts al mes amb progressió salarial.

Aquelles persones interessades en qualsevol dels llocs de treball oferits, poden presentar el Currículum a la pàgina web del Mercadona, a la qual trobarà tota la informació al respecte.


Comentaris

envia el comentari