Pastissos i lots de perfums, els productes especials de Mercadona pel Dia del Pare

Els productes estan clarament ideats pel 19 de març i ja es troben a disposició dels clients

Fachada de un supermercado Mercadona
Mercadona, en una imatge d'arxiu | Mercadona

El dia del pare és un dels dies més especials de l'any. L'ocasió perfecta per agrair al nostre pare tot el que ha fet per nosaltres, però, sempre va de la maneta de Mercadona. La marca de supermercats valenciana sempre està a punt per a la cita i, aquest any, ha preparat una selecció de productes especials que faran les delícies dels clients.

En aquest sentit, ja fa diversos dies que podem trobar aquest ampli reguitzell de productes a la botiga i són molts els qui ja han optat per emportar-se'ls a casa. 

Així, pensant exclusivament amb el dia del pare, Mercadona ha tret al mercat un parell de lots de fragàncies amb un seguit de complements especialment pensats per als pares de família. Així mateix, un altre dels productes estrella és el pastís amb dedicatòria especial.

La tarta de Mercadona especialmente pensada para el Día del Padre
El pastís de Mercadona ideat pel dia del pare | Mercadona

 


El pastís perfecte per al Dia del Pare


El pastís és una oda al dia del pare. De gemma torrada, nata i tòfona, incorpora una capa de xocolata fosa i ametlles trossejades. I com no podia ser d'altra manera, tot amenitzat per una dedicació especial: «Felicitats Pare». El pastís, finalment, es pot trobar per un preu de només 9 euros

Lots de perfum per regalar

Lote Comotú Viento para el Día del Padre de Mercadona
Lot 'Com el vent' de Mercadona | Mercadona

Els lots de fragàncies de Mercadona també han estat ideats de forma excepcional pel 19 de març. Per exemple, el lot 'Com el vent' de la marca Deliplus és una colònia que triomfa per la seva frescor i aroma.  

Lote Sesgo para el Día del Padre de Mercadona
Lote Sesgo de Mercadona | Mercadona

Finalment, el darrer producte fetitxe de Mercadona: el lot Sesgo de Deliplus. Una fragància amb matisos de fusta Fougere que no ha passat inadvertida i que va acompanyada d'un necesser especial.


Comentaris

envia el comentari