IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

URGENT

🚑 La pandèmia segueix fora de control a Espanya amb 13.873 nous contagis

Mercadona anuncia que oferirà bosses de paper als seus supermercats

La companyia valenciana ha llençat l'oferta en 11 centres i caldrà valorar el seu efecte

Fachada Mercadona
Imatge d'arxiu de la façana de Mercadona   | Mercadona

Mercadona continua apostant per la renovació. Tenint en compte la imminent prohibició d'oferir bosses de plàstic als establiments, la companyia ha optat per dur a terme un gir de 180 graus i oferir una proposta d'allò més innovadora: les bosses de paper

La proposta, molt arrelada als Estats Units, ha volgut instal·lar-la Mercadona en 11 dels seus centres, després que la demanda s'hagués generalitzat entre molts dels consumidors de la firma presidida per Juan Roig. 

Segons va informar ‘Valencia Plaza’, Mercadona va encetar el passat dilluns, 7 de maig, una iniciativa que passava per canviar les clàssiques bosses de plàstic per bosses de paper en onze supermercats. El projecte, enfase experimental, durarà fins al pròxim 30 de juny

  

 

Mercadona ofereix bosses de paper

La prohibició definitiva de les bosses de plàstic es durà a terme l'any 2020. L'any 2010, però, la firma ja va dur a terme un important i substancial canvi, ja que es va apostar únicament per les bosses de plàstic reciclat. 

Barcelona, en fase d'experimentació 

Les bosses de paper i caixes de cartró —que també n'hi ha— es poden trobar en supermercats situats a València, Barcelona, Biscaia i les Illes Balears. Els preus, d'altra banda, oscil·len en funció de la grandària. 

Les bosses de paper petites es poden obtenir per 0,10 euros i les grans per 0,15. D'altra banda, les caixes de cartró es poden obtenir per 0,50 euros. 

El 2020, el darrer any de les bosses de plàstic

L'1 de març de 2018, el govern espanyol va alertar que totes les botigues de l'estat estaven obligades a cobrar als clients per les bosses de plàstic. Tot i això, a partir de l'1 de gener de 2020, les bosses de plàstic quedaran totalment prohibides a Espanya. 


Comentaris

envia el comentari