IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Mercadona prepara tortells de diversos gustos per gaudir-ne el dia de Reis

Entre les sorprenents varietats que estan disponibles al supermercat hi ha els tortells aptes per a celíacs i el de bombó

El bombón seguro que lo disfrutarán los más golosos
El tortell anomenat de bombó és perfecte per als més llaminers | Cedida

Després el raïm i els torrons, el tortell de Reis és una de les postres més consumides en l'època nadalenca. Per aquest motiu, Mercadona ho té tot preparat perquè els seus clients es portin a casa el tortell perfecte per a tota la família. Aquest any han preparat diverses novetats que sorprendran molt als compradors. Entre aquestes es troben la possibilitat de comprar un tortell sense farciment o sense gluten per als clients celíacs, entre altres elaboracions.

Els més llaminers gaudiran amb el de bombó

D'aquesta manera, els compradors podran adquirir a la cadena de supermercats de Juan Roig tortells aptes per a celíacs, farcits de nata o de nata i trufa; de crema; de cabell d'àngel i de bombó, el qual està cobert de xocolata i farcit de nata, per tant serà el tortell perfecte per als més llaminers.

És el segon tortell més ben valorat

El tortell de Reis de Mercadona és un dels millors tortells dels supermercats segons un rànquing que ha elaborat l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU). Concretament és el segon millor, amb una puntuació de 79 sobre 100 per darrere del d'Hipercor, amb 82 punts i un cost de 10,95 euros. Destaquen el de l'empresa valenciana, ja que poden trobar-se diverses varietats i gustos i té un preu aproximat de 8 euros.

Altres cadenes de supermercats han volgut promocionar els seus tortells de Reis anunciant cridaneres sorpreses. Concretament El Corte Inglés ha amagat a l'interior dels seus tortells més d'un meler de lingots d'or valorats en 48.000 euros i que s'han repartit entre tots els tortells preparats per aquest dia. 

Carrefour i Alcampo, segueixen als tortells de Mercadona

Aquest però no es troba en el rànquing, ja que els que precedeixen a Mercadona són el de Carrefour. Tenen un preu de 14,94 euros el quilo amb una puntuació de 64: Alcampo amb un preu de 10,20 euros el quilo amb 55 punts. Finalment el d'Ahorramás, cinquè a la llista amb un 52 i el preu per unitat d'un mig quilo puja a 6,95 euros.


Comentaris

envia el comentari