IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Mercadona presenta la crema hidratant de Deliplus

La marca de la cadena comercial està tenint molt d'èxit

Fachada Mercadona
Establiment comercial de Mercadona | Mercadona

L'èxit comercial de Mercadona permet a la cadena de supermercats continuar oferint propostes que, en la majoria d'ocasions, acaben sent notablement exitoses. A més, si aquestes estan relacionades amb Deliplus, la marca pròpia de productes d'estètica i benestar corporal, encara resulten més aplaudides, ja que el públic les rep amb les mans obertes, pel seu reduït cost i l'efectivitat que atorguen.

En aquest context, Mercadona ha començat el 2018 amb l'oferta més atrevida. Han promocionat dues cremes hidratants, les quals s'han convertit en el gran èxit del mercat. Els motius que expliquen perquè han obtingut tan bona arribada són que es tracta d'una proposta d'edició limitada, cosa que atrau encara més als clients, a més del baix cost que representen, inferior a molts productes que, actualment, es troben rebaixats.

Las cremas hidratantes que ofrece la marca de Mercadona, Deliplus
Deliplus posa al mercat les seves cremes hidratants | Mercadona

«Una fragància irresistible»

Aquesta és la denominació que utilitza Deliplus per oferir el seu producte. A més, la proposta d'una «mida pràctica», allunyant-se per tant dels clàssics recipients gegants, encara fan més còmode la seva adquisició. Els aromes florals, dolços i afruitats que s'inclouen dins de les cremes hidratants són el reclam final per al client, el qual gaudirà d'un producte que, a més d'ajudar al benestar corporal, aporta una olor que el converteix en essencial.

La fórmula que inclou la crema també és un altre element important per aconseguir l'èxit. La barreja de llard de karité, vitamina E i alatoina el converteix en un producte excel·lent per la cura de la pell. L'última proposta hidratant de Deliplus també incorpora una característica diferenciada. La crema es pot combinar amb altres productes corporals, sense que existeixi l'inconvenient que un anul·li el valor de l'altre.

Dues opcions excel·lents

Aquest producte d'edició limitada que ofereix Mercadona es proposa, a més, en dos recipients disponibles. El primer d'ells es caracteritza pel color verd, el qual vindrà incorporat per una proposta floral de notes que inclou aromes de plantes del mateix color. Aquestes seran afruitades, aromàtiques i de Musk, donant una fragància al producte que la convertirà en irresistible.

L'altra proposta presentada per Deliplus, coneguda com a «capritx oriental», es caracteritza per vendre's en un recipient de color vermell. Aquest inclourà aromes més reconeguts en les fustes, que seran dolços i afruitats. Ambdós productes es troben actualment al mercat, encara que les seves existències limitades els converteixen en temporals, motiu pel qual els interessats s'han d'apressar en obtenir-los.


Comentaris

envia el comentari