IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Mercadona retira del mercat una beguda de soja que contenia proteïna de llet de vaca

No obstant això, la cadena assegura que és totalment segura pels que no són al·lèrgics

Imagen de archivo de una tienda Mercadona
Imatge d'arxiu d'un supermercat Mercadona. | Mercadona

Mercadona ha anunciat que retirarà el producte 'Beguda Maduixa Plàtan Soja Hacendado', de García Carrión, lot L-D068DA, amb data de caducitat el 3 de setembre del 2018, ja que conté traces de proteïna de llet de vaca. 

Segons han informat des de la mateixa cadena, mitjançant un comunicat, J. García Carrión ja havia advertit sobre la situació. Així doncs, i en coordinació amb les Autoritats Sanitàries de la Comunitat Valenciana, ja s'ha procedit a la retirada del producte. 

Un producte segur per aquells que no són al·lèrgics 


Imagen del producto retirado

Imatge del producte retirat. | Mercadona

 

«J. García Carrión i Mercadona es posen a la disposició dels clients que disposin del lot citat d'aquest producte, perquè puguin retornar-ho i se'ls reintegri l'import del mateix en qualsevol establiment de la cadena», han escrit en el comunicat. 

No obstant això, Mercadona vol puntualitzar que «el producte és totalment segur per aquelles persones que no són al·lèrgics a la proteïna de la llet de vaca». Així doncs, aquells que l'han comprat i desitgin consumir-lo, poden fer-ho sense patir cap tipus de conseqüència. 

Mercadona facilita un telèfon de contacte als seus clients

A més, i per evitar que la situació es damnifiqui, el departament de comunicació de la Mercadona ha posat a la disposició dels clients el «telèfon gratuït d'atenció al client de J. García Carrión», a més del de la mateixa companyia.

D'aquesta manera, tots aquells usuaris interessats, poden contactar als telèfons 968 758 175 o bé al 900 500 103. Tanmateix, les pàgines web d'ambdues empreses mantindran el comunicat d'informació a la seva plataforma. 

Finalment, J. García Carrión garanteix el manteniment dels seus valors detallant que «portem des de 1890 garantint la qualitat i la seguretat alimentària dels nostres productes. A tots els nostres clients els demanem disculpes per les molèsties que els hàgim pogut ocasionar».


Comentaris

envia el comentari