Mercadona traurà a la venda una crema de cacau i avellanes de baix cost per competir amb Nutella

Pralinutta presumeix de ser gairebé idèntica a la fabricada per Ferrero
Pralinutta es vendrà per la meitat del que costa Nutella.| Cedida

 

Mercadona ha anunciat el nou llançament d'una Nutella de baix cost. El gegant valencià vol competir amb Ferrero i per això s'ha associat amb l'empresa basca Natra, que produeix Pralinutta. Aquesta companyia es dedica a produir xocolates i cacaus per als grans interproveïdors de Mercadona. Així doncs, els supermercats oferiran aquesta alternativa a Nutella per 2,69 euros, enfront dels 4,95 de la marca italiana.

El producte ve en un envàs gairebé idèntic al de Nutella, amb tapa interior i exterior i una capacitat de 750 grams. La crema comptarà amb un 13% d'avellanes, un 7,5% de cacau, seguit de llet descremada i en pols. Com en els altres productes d'aquest tipus, els ingredients que predominen són el sucre i el greix de palma.

 

Natra ja ha aconseguit situar-se com un gran competidor de Nutella a diversos països. A més, la companyia ha rebut peticions per part de diversos distribuïdors internacionals, inclosos Canadà i Centreamèrica i Sud-amèrica, per col·locar la crema als supermercats. Com explica, 'Economía Digital', actualment Natra està treballant en la creació d'una xocolata blanca de color daurat i en l'elaboració de productes nous pels interproveïdors de Mercadona.

Mercadona ja tenia la seva pròpia crema d'untar similar a Nocilla. Aquest producte d'Hacendado està creat per l'empresa francesa EMB i ve en dos formats: d'un sabor o de dos, igual que la Nocilla de Nutrexpa. La competència de Nocilla a les prestatgeries de Mercadona té un preu imbatible, 1,65 euros.